Mala zvijer :)
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Mala zvijer :)

23.11.2012 | 22:09
Evo nije da se hvalim, ali imam prinovu u Apple "obitelji".

Danas stigao MBA 11" i7 2.0GHz, 8GB RAM, 256GB SSD.

Ne znam šta da kažem, mogu svesti sve na dvije riječi ukratko: "sve leti".

Nadam se da će me dobro služiti za zamjenu iPad-u. To mu je jedina svrha zašto je i kupljen.

fotografija_1_.JPG
Tema zaključana.
23.11.2012 | 23:03
Čestitam na prinovi
Tema zaključana.
23.11.2012 | 23:14
Samo zamjena za ipad? Pa, mogao si i lošije proći… Btw, lijepo inkorporirana novčanica...
Tema zaključana.
24.11.2012 | 01:40
nek te dobro sluzi!

ovih 200 kn je super detalj!
Tema zaključana.
24.11.2012 | 02:05
Čestitam! Lijepo ukompnirani Air pored novčanice
Tema zaključana.
24.11.2012 | 04:12
Svaka cast!

Zamolio bi te, da nakon nekog vremena i koristenja, podijelis s nama iskustvo, tj. napravis malu usporedbu u odnosu na iPad. U normalnim zivotnim situacijama.... Prednosti i mane.

Razmisljao sam u slicnom smijeru, ali onda bi se uhvatio da nosim dva laptopa u isto vrijeme

Toliki geek ne znam da bi zelio biti Danas u torbi pod "must have" imam MBP, iPad, iPhone, iPod Classic...

Hvala unaprijed.
Tema zaključana.
24.11.2012 | 09:22
Borostef kaže:
Btw, lijepo inkorporirana novčanica...

S obzirom koji je model uzeo, tih 200 kn je vjerojatno podlozak za casu

Al zgodna zvjer.
Tema zaključana.
24.11.2012 | 11:03
Svaka čast, stroj je stvarno opak! Mene zanima koliko traje baterija u stvarnom radu! btw. Stvarno je to malo čudo. Pa kak su samo uspili utrpati takvu snagu u 11 incha!
Tema zaključana.
24.11.2012 | 12:47
Zdravac kaže:
Svaka čast, stroj je stvarno opak! Mene zanima koliko traje baterija u stvarnom radu! btw. Stvarno je to malo čudo. Pa kak su samo uspili utrpati takvu snagu u 11 incha!

Pa kaj je tu čudno? Vjerovatno je jači proc iste veličine kao i slabiji,a i ram je isti samo oima više Gb....možda griješim ali ne vidim gdje!
Tema zaključana.
24.11.2012 | 13:44
Dobro, nije baš isto jer ipak treba utrpati malo više "pločica"! No, moj komentar je bio više figurativan, uz nostalgično prisjećanje prijenosnih računala prije pojave "ultrabookova"
Tema zaključana.
24.11.2012 | 16:45
Hvala svima na čestitkama.

Nisam do sada imao ni jedan Air, ali imam RMBP 15" koji je također lagan, ali ovo je jednostavno savršeno moram priznati, to malo čudo je stvarno lagano i mislim da je pun pogodak što se tiče prijenosa.

Bojim se da će mi iPad postati višak, zapravo 100% sam siguran da ću ga prodati, jer sa ovim 11" jednostavno mi ne treba iPad.

Što se tiče rada na njemu, ne znam šta da kažem sve doslovno leti šta god sam probao otvoriti otvara momentalno, stvarno sam iznenađen sa specifikacijama i s tim koliko je lagan i prijenosan.

Nakon nekog vremena napravim neke usporedbe sa RMBP 15" i sa iPad-om.. čisto da vidimo kakav je u ratu on protiv ovo dvoje.

Što se tiče baterije, još nisam mogao ju tako dobro isprobati, ali sa vremenom javim šta je i kako je.
Tema zaključana.
25.11.2012 | 02:07
Tony.Soprano kaže:
Bojim se da će mi iPad postati višak, zapravo 100% sam siguran da ću ga prodati, jer sa ovim 11" jednostavno mi ne treba iPad.

A čuj, kod mene se to nije desilo. Imam doma Air koji je 90% vremena spojen na TB monitor i u biti glumi kućni komp... Na kauču, fotelji, u kuhinji mi se iPad pokazao mnogo praktičnijim za opet 90% upotrebe, dok je laptop ipak laptop ...

Kako bilo, čestitke na novoj zvjerki
Tema zaključana.
30.11.2012 | 16:20
@Vanjuška - imao si pravo ipak iPad ne ide u prodaju, i dalje ga koristim u dosta situacija tako da ostaje gdje i je. In my hands.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava