Korištenje iMac-a za gledanje televizije?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Korištenje iMac-a za gledanje televizije?

13.12.2012 | 15:45
Moze li se iMac koristiti kao tv? Npr. Moze li se u njega slati signal, recimo Iskon tv-a? Znam da postoli mogucnost slanja signala preko HDMI konektora, ali ne znam moze li iMac primati takav signal i prenositi ga kao TV? Kako bi ga se prebacilo u nešto što je na tv-u AV mode?

Pozdrav, Saša
Tema zaključana.
13.12.2012 | 16:15
Ja za svrhu gledanja tv programa koristim eyeTV DVB-T tuner stick na Macu, a Elgato Tivizen DVB-T za gledanje na iPadu. Naravno radi se o prijemnicima za zemaljski emitiran program i broj kanala koji se vide ovisi o položaju.

Sjećam se da se jedno vrijeme pisalo da se može iskemijat da se na računalu mogu gledati programi MaxTVa, tj. nekog IPTVa, ali treba kemijat, pa se nikad nisam s time više pozabavio, a ako se još dobro sjećam rješenja su bila za Win PC, a ne za Mac. Od programa koji se mogu koristiti spominje se VLC i ProgDVB s tim da VLC ima za Mac, ali ovaj drugi je za sad samo za Win PC.
Tema zaključana.
13.12.2012 | 16:54
Znaci taj eyetv DVB-T prima kabel kao sto je klasicni antenski? Ili je on reciever sam po sebi, ali samo za zemaljske programe kao neka sobna antena?
Tema zaključana.
13.12.2012 | 17:33
Da, zemaljske programe lovi Znaci nis od IPTV-a. Ja sam kemijao u VMwareu sa VLC-om da bi ulovio MAXtv, pa sam dobio polovicno rjesenje i na kraju odustao...
Tema zaključana.
13.12.2012 | 18:33
Ima nekakav web za gledanje max tv,sad neznam dal sve programe ili ne....uglavnom u nazivu linka znam da ima ime "dido".Rekao sam kolegi da mi senda link,pa ću ga postaviti ovdje.On može gledati tv na poslu ali ima windowse,dal to ima veze neznam.Može gledati i na mobitelu s tog linka jel ima sony koji ima flash player,nažalost ja na iPhone ne mogu jel ne postoji adobe flash plater za iphone
Tema zaključana.
13.12.2012 | 19:07
Evo vam link i radi i na mac_u (na operi)ima jedno 19 programa

free-bj.t-com.hr/dido/tv/HRT1.HTML
Tema zaključana.
  • mileni
  • Posjetitelj
13.12.2012 | 20:46
Koji vrag? ovo netko streama ili sta?
Tema zaključana.
13.12.2012 | 22:05
Ma ima i forum neki s imenom "dido" malo proguglaj
Tema zaključana.
13.12.2012 | 22:40
Svaka cast za ovo! Bas mi je dobro doslo!
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava