Mac Mini G4, kamera + mikrofon
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Mac Mini G4, kamera + mikrofon

21.01.2013 | 19:52
Evo kako najesen namjeravam otići iz ove naše lijepe, to stara majka želi da budemo u kontaktu preko skypea. Njen iMac G3 kažu da je sposoban za zvučne pozive ali majka hoće i video. Kako imamo i jedan G4 Mac Mini koji de facto kupi prašinu to bi on trebao biti sposoban za takvo što.

E sad, osim idealnog iSighta, imate li štogod za preporučit ili potencijalno za izbjeć?

Na Miniju je Leopard 10.5 ali imam, čini mi se, i instalacijske CDove od Tigra ako to ikako mijenja stvari.
Tema zaključana.
21.01.2013 | 23:00
iSight. iSight. i. Sight.

To je jednostavno neshvatljivo koliko ta kamera ima dobru sliku, a toliko je godina stara. Većina ove današnje krame nije tome ni za približiti, čak ni ako platiš bitno više nego što košta polovni iSight. Osim toga, ima i jako dobar mikrofon, a ima i mehanički poklopac objektiva koji automatski isključuje i mikrofon (što nije nezanemarivo za "paranoike" ).

Ako baš ne želiš iSight, samo vodi računa da, koju god kamericu kupio, mora imati i mikrofon. Neke najjeftinije ga nemaju, neke ga deklarativno imaju, ali je toliko loš, da cijela stvar postaje neupotrebljiva.
Tema zaključana.
21.01.2013 | 23:02
Nota bene, 7 godina sam radio posao vezan (i) uz videonadzor. USB kamere imaju sliku bitno lošiju od profesionalnih kamera. iSight ima sliku u klasi solidne osrednje profi kamere, čak i pri relativno slabom svjetlu.
Tema zaključana.
22.01.2013 | 04:06
Ma nisam ja protiv iSighta, dapače to je prvi izbor, al je skup majku mu! Oko 100$ s dostavom.
Tema zaključana.
22.01.2013 | 08:35
Imaš ovdje u Jabučnjak oglasima jednu iSight za 350,00 kn.
Tema zaključana.
22.01.2013 | 14:28
Hvala vam momci. Ne kužim kako sam previdio ove tvoje dvije Smayoo. I još stavio sortiranje uzlazno + dostava...
Tema zaključana.
22.01.2013 | 14:29
Možda imaš isključen prikaz aukcija s drugih ebay siteova (jedna je talijanska, druga njemačka).
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava