Iskustva sa kupovinom CTO/BTO Macova u HR
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Iskustva sa kupovinom CTO/BTO Macova u HR

08.03.2013 | 14:59
Evo kako naslov kaze zanimala bi me iskustva Jabucnjak korisnika koji su kupovali CTO uredjaje i tu pogotovo vrijeme cekanja samog uredjaja?

Dok u Italiji ako kupujes online moras cekati 1-2 tjedna kod nas je to bezobrazno dugo i nitko u biti ne zna koliko je to.

Ja cekam iMac evo vec 50 dana.
Tema zaključana.
08.03.2013 | 17:18
Kupovao sam BTO Mac-ove u HR tri puta: MBA, RMBP i Mac Mini.
Vremena isporuke su bila redom: 5 tjedana, 6 tjedana, 10 dana.

Novi iMac je imao dugi rok isporuke sve do nedavno čak i u SAD jer ih nisu mogli raditi dovoljno brzo s obzirom na potražnju. Čini se da je sad situacija bolja, pa trebaš samo pričekati dok dođeš na red.
Tema zaključana.
08.03.2013 | 17:36
U USA je to trenutno 5- 7 dana. U Europi 1 - 2 tjedna. Cemu se to vrijeme za Hrvatsku povecava na 6 - 7 i vise tjedana nije mi jasno?
Tema zaključana.
08.03.2013 | 17:44
Recimo 100x vece trziste pa to ima svoje zakonitosti i prioritete za svaku normalnu kompaniju...

A HR je prcija koja im nije ni u percepciji necega sto se zove trziste....
Tema zaključana.
08.03.2013 | 19:28
Zato Burkina Faso je?
Tema zaključana.
08.03.2013 | 21:48
Postoje kvote (pretpostavljam), koje su za određenu državu određene i ovisno o valjda nekoliko parametara. Siguno određenu težinu ima i tržište od kojeg imaju koristi od svih usluga, a ne samo od prodaje hardware-a.
Ja sam auto čekao 13 mjeseci (Nissan Qashqai) jer je kvota za RH bila par komada mjesečno bez obzira na dosta veliku potražnju.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava