Macbook screen protector
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Macbook screen protector

07.04.2013 | 17:41
Da li je netko mozda narucivao sa ebay screen protector za notebook, orginalni kod nas je oko 400kn a na ebay oko 10$ .

Da li je dovoljno kvalitetan i jel mozda ima neko iskustva sa tim kao i stavljanjem, navodno se onaj orginal moze i micati na drugi, moze se vlazan staviti itd.

Smeta me odraz na ekranu i zelio bi mat protector da se ne vidim u njemu kao ni okolinu koja se kad je tamna pozarina jako vidi, dao bi i duplo od tih 10$ ali 400 i vise kn mi se cini preskupo malo....isto me zanima i stavljanje na ekran, mozda neko ima nekoga u ZG za preporuciti?
Tema zaključana.
07.04.2013 | 18:36
Imao sam bolja iskustva sa protectorima od par $ nego sa skupim,svaki se moze vise puta stavljati.Samo ga operes pod mlakom vodom i to je to

Samo pazi sa cim istiskujes vazduh da ne poderes foliju i ne izgrebes display.
Tema zaključana.
15.04.2013 | 11:07
Znači ovo bi bilo OK:

www.ebay.com/itm/New-Anti-Glare-LCD-Scre...;hash=item27cebfc42a
Tema zaključana.
15.04.2013 | 12:14
Naravno
Tema zaključana.
15.04.2013 | 15:22
imao sam i ja to na kompu pola dana. em su ti jeftini katastrofa za staviti, em ti je sve mutno. Ne bi bas preporucio, bacio sam 30 baksa u vodu bezveze.
Tema zaključana.
15.04.2013 | 17:38
Sad sam već naručio pa budem vidio - uglavnom napisat ću svoj dojam, mada vjerujem da bi imao problema sa stavljanjem i sa najskupljom , na iphone nisam nikad još uspio staviti nijednu, uvijek uleti neki komadić prašine i ode sve ....
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava