iMac 2,8 (2008) koji 2TB disk ugraditi.
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iMac 2,8 (2008) koji 2TB disk ugraditi.

24.04.2013 | 22:40
Vlasnik sam iMaca iz 2008. godine sljedećih karakteristika:

Model Identifier: iMac 8,1,
Processor Name: Intel Core 2 Duo
Processor Speed: 2.8 GHz
Number Of Processors: 1
Total Number Of Cores: 2
L2 Cache: 6 MB
Memory: 4 GB

U njemu je još uvijek rođeni disk WD 320 GB.

Čitao sam rasprave o diskovima po forumima na jabučnjaku ali zamolio bih savjet za ugradnju određenog diska u gore spomenutu mašinu.

Disk bi trebao biti veličine 2TB i namjena mu je vrtnja videa u FCP.

Do sad sam imao dobra iskustva sa WD koje sam doduše nekad ranije ugrađivao u svoje PC-ije.

HVALA!!
Tema zaključana.
24.04.2013 | 22:51
Ja sam imao užasna iskustva s WD, a dosta dobra sa Seagateom. Neki drugi - posve suprotno. Jbg, pa ti vidi...
Tema zaključana.
25.04.2013 | 00:55
Ja sam promjenio dva (oba od 2TB ) u svom iMacu koji je po specifikacijama isti kao tvoj.
Prvo je bio WD green, kojeg ne bih preporučio radi brzine, a sada je WD black koji dobro radi. Malo više se grije i to je sve. A onaj green mi sada služi za TM.
Nadam se da sam ti pomogao
Tema zaključana.
25.04.2013 | 01:17
Ako je brzina diska glavni prioritet tada ipak razmisli o WD Black 2TB disku. U danasnje vrijeme tesko je dati preporuku. Treba imati dosta srece.
Tema zaključana.
25.04.2013 | 01:43
Hvala na odgovorima

Intenzivno razmišljam o WD black 2TB koji je doduše cijenom ispred ostalih konkurenata istog kapaciteta. Toshiba i Seagate su cjenovno povoljniji, ali velim s njima do sada nisam imao nikakvih iskustava pa se ne usudim kupovati. Ali opet Smajina iskustva su posve drugačija pa bude sumnju očito se puno toga promijenilo na tržištu otkad sam zadnji put mijenjao diskove
Tema zaključana.
28.06.2013 | 10:13
Ugrađen je 2TB WD black. Disk sve vrti vrhunski samo je dosta glasniji od prethodnog.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava