Kernel task >450%
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Kernel task >450%

08.08.2013 | 21:06
Znači MBP late 2011 mi zadnja dva dana digne živce samo tako. Najednom se digne kernel task na preko 400% što ima za rezultat usporavanje rada računala do neprepoznatljivosti. Doslovno se ne može ništa raditi, pa čak niti surfati.

Evo i kako sam pisao sada ovaj tekst, opet se spustio na normalnu razinu od 0.1%

Shvatio sam da se to događa sada kada je užasno vruće i čak malo sumnjam na bateriju jer je uvijek bio prištekan na AC.

Sve što sam našao na internetu ne rješava moj problem, jedino što nisam probao je otvaranje i čišćenje laptopa, a to mi se niti neda, tako da to neću niti raditi ako nije baš nužno.

Ideje? Prijedlozi?

Hvala!
Tema zaključana.
08.08.2013 | 22:26
Pokreni u Safe Mode i vidi dali ti se isto dešava. Koji OS?
Tema zaključana.
09.08.2013 | 00:14
Stvar je da ne mogu replicirati problem. Ako odem u safe mode, ne mogu raditi normalno, a i ne znam da li će se ponoviti.

Lion 10.7.5
Tema zaključana.
09.08.2013 | 16:37
Kod liona ima takvih probema, prebaci se na ML i prestat će. Baci sve šta bi ti u pozadini moglo kopati po tiho.
Tema zaključana.
11.08.2013 | 11:02
Jučer se opet pojavilo, ostavio laptop na 30 minuta da se ohladi i nije se više pojavilo taj dan... Izgleda da ima baš s temperaturom veze...

Pričekat ću mavericksa. Glupo mi malo davati 170kn za nešto što će u rujnu biti staro
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava