Apple Care
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Apple Care

19.04.2014 | 16:54
Sve je subjektivno. Ja smatram da je puno jer mi sat naših dečki (koji su stručnjaci kudikamo više razine i od najboljeg servisera na svijetu) iznimno rijetko uspijevamo naplatiti više od 375 kn (s uključenim PDV).
Tema zaključana.
19.04.2014 | 17:51
rusty kaže:
meni je toliko naplaćeno kada sam radio ugradnju SSDa (imac je bio pod garancijom tako da nisam htio kemijati sam). Moj dijelovi (3,5"-->2,5" koverter i SSD naravno)

Meni su kod zamjene ekrana u Agram servisu, vađenje optike i ugradnju ssd-a s mojim dijelovima, odradili besplatno.

Već sam u drugoj temi pisao, svaka pohvala za dečka, mislim da se zove Toni, i za servis općenito.
Tema zaključana.
19.04.2014 | 18:02
Apple care me košta 1300 kn dok FileX produženo jamstvo 950 kn. Izlgeda da mi je Apple Care bolja opcija.

store.apple.com/de/product/MF216D/A/appl...protection-plan-imac
Tema zaključana.
07.08.2014 | 11:00
Pa da ponovimo zadaću... Bio sam jucer u Apple store-u u Londonu, objasnim čovjeku da bi htio kupiti Apple care za MacBook pro kupljen u Hrvatskoj... Kaže on meni da to neće ići jer da Apple care kupljen u UK vrijedi samo u UK... E sad, koliko ja znam Apple care vrijedi bilo gdje u svijetu, bez obzira na to gdje je kupljen... Jel tako? Usput, u stručnost tog prodavača dosta sumnjam jer mi je pokazivao Sharp-ov 4K monitor do kojeg je stajao Apple cinema display za kojeg mi je rekao da nije siguran da li je 4K ili ne...
Tema zaključana.
07.08.2014 | 11:38
Ja obično zađem u Apple store kad naletim na neki negdje. To su uglavnom sve, kao i kod nas, klinci koji su prilično površno i manjkavo educirani. Njihova je uloga za znaju odgovoriti na 80% najčešćih pitanja. A tvoje nije među njima.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Prijava