Pokvaren ventilator na MBP 15"
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Pokvaren ventilator na MBP 15"

04.09.2013 | 21:24
Pozdrav, zanima me gdje mogu promjeniti lijevi ventilator na svom MBP 15 late 2006?
Usput neko čišćenje dobro bi došlo, kao i baterija možda

Može preporuka kome da se obratim?
Tema zaključana.
04.09.2013 | 22:26
Naravno, Zagrepčan si, je li?
www.ram-servis.hr
Tema zaključana.
04.09.2013 | 23:03
Ne, ali u Zagrebu sam trenutno
Hvala puno, javim im se...
Tema zaključana.
05.09.2013 | 07:03
icce kaže:
Ne, ali u Zagrebu sam trenutno

Figures...
To je, eto, tako. Svi drugi, kad nešto traže, napišu gdje su (npr. "Trebam ... u Rijeci" ), samo oni iz Zagreba podrazumijevaju da se sve odnosi na Zagreb.
Tema zaključana.
05.09.2013 | 07:12
Pa samo zato što podrazumijevamo da ako nešto u Hrvatskoj ima predstavništvo, onda bi bilo logično da otvore poslovnicu u najvećem gradu države. Ima smisla, kad razmisliš
Tema zaključana.
05.09.2013 | 07:40
Naravno da ima smisla. No nema smisla da podrazumijevate da smo svi na Jabučnjaku iz Zagreba i da nam se svima podrazumijeva da, kad netko traži servis, dućan, nekog da mu nešto posudi... - to traži u Zagrebu, a ne u Osijeku, Splitu, Rijeci, Dubrovniku, Puli, na Hvaru, Rabu, Cresu, Krku, u Kninu, Gospiću, Požegi ili Babinoj gredi.

Ali to je tako, nije to vaša krivnja. I novinari na nacionalnom radiju i televiziji zaborave da se obraćaju cijeloj zemlji pa počnu podrazumijevati da se nešto tiče samo Zagrepčana. Kako ne bi onda normalni, "obični" ljudi. Hoću reći, ne ljutim se na to, čak niti ne predbacujem, no ipak podvlačim, u nadi da ću malo ipak potaknuti promjenu u stavu. Barem kod nekog.

A, inače, meni je Zagreb vrlo drag i svoje sam najljepše godine proveo u njemu. Imam brojne prijatelje u tom gradu. Da ne pomisli itko da sam neki dežurni mrzitelj Zagreba.
Tema zaključana.
05.09.2013 | 10:35
Centralizam.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava