Deinstalacija WD SmartWare na iMacu
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Deinstalacija WD SmartWare na iMacu

31.10.2013 | 09:20
Dobar dan,
Na iMac 2.5GHz imam instaliran novi MacOS 10.9.
Želim deinstalirati WD SmartWare koji imam instaliran na vanjskom disku WD 2TBa kupljenog prije 2 godine. Na tom disku mi je cca 2TB za video fileove i na drugoj tvorničkoj particiji mi je WD SmartWare aplikacija i drugi slični fileovi.

Pokušao sam napraviti deinstalaciju s WD SmartWare aplikacijom, ali nisam uspio. Drive Settings prozor na iMacu mi je bio otvoren par sati...

Na koji način trebam deinstalirati WD SmartWare da mi se više ne pojavljuje kod pokretanja WD vanjskog diska?
Tema zaključana.
31.10.2013 | 09:24
Nisi jedini s tim problemom. Pogledaj i drugu aktivnu temu, odmah pokraj tvoje u popisu. Po onom što tamo piše, najpametnije ti se strpiti da WD izda update koji rješava problem.
Tema zaključana.
01.11.2013 | 08:29
Ja samo hoću samo deinstalirati WD Software s druge particije na vanjskom disku.
Prva particija mi je skoro do kraja ispunjena sa .mov fileovima.
Da li trebam za deinstalaciju WD Software prvo prebaciti sve fileove s WD diska na neki drugi disk, deinstalirati WD Software (molim te ako znaš napiši mi kako, jer ja neznam?) i ponovo prebaciti sve fileove natrag?
Ne želim se uopće više natezati sa WD Softwareom.
Tema zaključana.
01.11.2013 | 09:11
Žao mi je, ne znam točno što da radiš, nemam iskustva s tim WD softverom, niti znam točno kako se to ponaša na novom OSu. Ja bi, ako su mi ti podaci s diska važni, sve prekopirao na drugi disk i onda bi dalje gledao što s ovim diskom.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava