Kako izvaditi dvd
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Kako izvaditi dvd

03.12.2013 | 05:20
Originali dvd pisač na iMacu ne radi mi već par godina (imam externi). Zabunom sam ipak u onaj originalni ubacio disketu. Više mi ne uspijeva izvaditi je. Pokušao sam sa držanjem miša pri restartu, sa drutil ejectom, sa Disc Utilityem, ali ne pomaže. Sve što sam od savjeta našao na webu nije dalo rezultata. Čuju se zvukovi kao da ga vrti, čak i kao da ga izbacuje, ali dvd ne izlazi. Disk je nažalost jedinstven (medicinski nalaz) i važan mi je. Imate li neki praktični savjet? Hvala.
Tema zaključana.
03.12.2013 | 07:13
Ako se cuje kao da ga pokusava izbaciti onda vjerojatno proklizavaju gumice za izbacivanje, ako ne koristi kakav drugaciji mehanizam. Ja sam imao ispjeha tako da sam ugurao komad debljeg papira iznad ili ispod medija i onda pokusao eject i pomalo je izasao. Samo pazljivo da ne zavrsis sa vecim problemom.
Druga opcija je tanka pinceta i pazljiv ga uhvatiti za ruk da ne izgrebes dio sa podacima.
Mozes pokusati i sa ljepljivom trakom, dvostranom, zalijepi na komad kartona i pokusaj uhvatiti medij.
Tema zaključana.
03.12.2013 | 08:08
Ovo sa trakom je dobra ideja ili sa karticom sam vidio da ljudi vade ima na jubitou
Tema zaključana.
03.12.2013 | 08:29
Buduci da sigurno nema 650/700 MB medicinskog nalaza, slobodno moze pincetom uhvatit.
Tema zaključana.
03.12.2013 | 09:36
Meni se čini, da treba žičani miš a ne bluetooth.
Tema zaključana.
03.12.2013 | 10:39
E tako je, plasticne kartice rade odlicno, to sam i ja koristio.
Tema zaključana.
04.12.2013 | 19:49
Hvala svima koji su se uključili na brzim i korisnim savjetima. Nakon nekoliko uzaludnih pokušaja evo uspjelo mi je dobiti ju van sa telefonskom karticom premazanom jakim ljepilom
Hvala još jednom
ET
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava