Apple battery charger i baterije...
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Apple battery charger i baterije...

10.01.2014 | 20:30
Napunio baterije...stavio u magic mouse...nakon 20 minuta korištenja piše 87 %...

zar tako kratko traju?
Tema zaključana.
10.01.2014 | 22:28
Pricekaj da se potrose do ispod 10% pa onda vidi koliko je vremena proslo. Punjive baterije imaju nesto nizi napon od nepunjivih pa se u pocetku cini da se brze trose.
Tema zaključana.
10.01.2014 | 22:56
Kako misliš - kratko traju? Zar je 87% prazna baterija?
Alkalne baterije imaju standardni napon 1,5 V. Punjive baterije imaju standardni napon 1,22 V. Taj indikator "ispražnjenosti" računa taj postotak na bazi napona. Ako je izbaždaren na alkalne baterije, praktički ti u roku od par minuta dođe pokazivanje na 80 i sitno % (što je standardni napon punjive u odnosu na standardni napon alkalne baterije). Dakle, u tvom slučaju možeš biti superzadovoljan.
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
11.01.2014 | 00:04
Ne zamaraj se time, nego vozi s njima pune cikluse i ne traju tako kratko, recimo da je prihvatljivo s tim baterijama koje dolaze u Appleov punjač. Probao sam raznih, na kraju te njihove zbilja traju najduže.
Tema zaključana.
11.01.2014 | 12:27
Imam taj komplet punjivih baterija i mogu reći da sam zadovoljan. Na mišu izdrže dva tjedna a na tipkovnici skoro dva mjeseca.
Tema zaključana.
11.01.2014 | 14:40
ja stavljam Duracel tubro baterije u Trackpad, u prosjeku traju oko 5mj s time da ne gasim trackpad niti u jednom trenutku. Super zadovoljan
Tema zaključana.
18.01.2014 | 15:47
možda je ipak bolje koristiti duracell od ovih ako traju 5 mjeseci...ma nek traje i 4 mjeseca je super..a ovako se sa ovim zezas svako malo...evo nisam vadio baterije od dana pisanja posta...i sad je miš na 46%

al ja ništa niti ne gasim....šta bi duže trajalo da ugasim miša na onu malu sklopkicu ispod miša? ili se on sam ugasi ???
a niti tipkovnicu ne gasim...
Tema zaključana.
18.01.2014 | 19:23
Meni su baterije na 18% i sve radi kako treba. Postotke sam sad išao pogledati čisto radi znatiželje.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava