Imac ventilatori na maximumu
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Imac ventilatori na maximumu

16.01.2014 | 23:03
Znam da ovdje budem našao brzo i dobro riješenje pa zato ni ne googlam

išao sam ubaciti umjesto DVD-a , SSD u imac 24" 2008 , sve je bilo OK ali malo ga je vidio , malo ga nije vidio i na kraju sam odlučio vratiti sve na staro jer mi se ne da surfati i tražiti riješenje a mac mi super radi, dok SSD budem za drugo nekaj trebao....uglavnom vratio sam sve na staro i od tada mi se CPU ventilator vrti ko lud, mislim da je na nekih 3700 okretaja, temp je na 30C što i nije tako loše ali imam osjećaj da mac bude poletio.

Napravio sam reset pvram, išao pogledati sve žice senzora jer je mac otvoren - nemam baš ideju, ima li ko nešto i jel poznato ovo....dakle vračeno sve na staro, ništa niej odspojeno, sve uredno kako je i bilo, pogledao sam 100x

Slušam?!
Tema zaključana.
16.01.2014 | 23:22
Bez obzira što žice senzora izgledaju OK, da li su sve sonde vidljive u iStat i daju li očekivanu vrijednost?
Tema zaključana.
16.01.2014 | 23:26
[img size=150][/img]Evo slike , ovako to sada trenutno izgleda.....uglavnom ovo je onaj dole lijevo kod zvučnika ventilator, ostali rade OK tj CPU ventilator je podivljao
Screen_Shot_2014_01_16_at_10.png

Jedino sad gledam LCD je na 130C što je poprilično puno, to prije nisam gledao i mislim da je sve čak i radi toga, kaj ne?
Tema zaključana.
16.01.2014 | 23:32
Mislim da sam našao kvar, pukla je žičica izgleda unutra ispod presvlake - to je to od lcd-a, pa ovaj vrti ko lud glavni vent a ustvari je prava temp manja....

Budem javio jel to to, svakako hvala, doveo si me do mogućeg rješenja
Tema zaključana.
16.01.2014 | 23:45
Evo hvala - to je to - ima senzor za temp LCD-a, sve je izgledalo super ali ispod je jedna žičica pukla, vjerojatno je to zato što je jako napeto, sve je na knap i zbilja treba paziti....evo sad je temp pala na normalu 29C i ventilator je isti normalno tih.....uglavnom, teško mi sad to bude bilo tako polemiti pa jel neko zna u ZG jel ima po servisima ta žica sa senzorom za LCD - lokacija Zagreb
Tema zaključana.
17.01.2014 | 00:01
Neće ti to nitko imati "u ladici", osim ako ne skine s neke furde. Probaj RAM servis u Španskom.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava