Cijene starih Macova
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Cijene starih Macova

24.05.2014 | 08:39
Prodao bih slijedeća računala pa me zanima koliko bi se novaca moglo dobiti za njih.

- Apple IIe, neipravan, valjao kada sam ga kupovao rabljenog ali se nešto zeznulo u tranportu pa bi se možda dao lako popraviti
- Power Macintosh 7300/200 (1996. godište)
- Macintosh LC II (1992. godište)
- Macintosh LC 475 (1993. godište)
- Macintosh Color Display, mislim 14 inča (1994. godište)
- Apple Multiple Scan Display 15 (Feb 1997)

Za točne konfiguracije bih morao paliti računala jer ne znam napamet, a vjerujem da ni ne utječu na cijenu puno. Ako nekog zanima pogledati ću naravno.
Zahvaljujem unaprijed onima koji će odvojiti vrijeme da odgovore na pitanje.
Pozdrav
Tema zaključana.
24.05.2014 | 09:56
U peek&poke bi ljudi takva računala obično poklanjali. Sumnjam da ćeš naći nekog da bi ti bio išta spreman platiti za to, nema tu nijedan raritetni primjerak.
Ako očekuješ dobiti nešto za njih, možda jedino da se javiš firmama koje recikliraju elektronički otpad.
Tema zaključana.
24.05.2014 | 12:52
To je jako staro i kao eksponat ne služi Bog zna čemu.
Tema zaključana.
24.05.2014 | 13:47
Pretpostavljam da si htio napisati: "osim kao eksponat"?
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
24.05.2014 | 14:53
Niti jedno od tih računala više nema neku tržišnu vrijednost. Također, nisu rijetki modeli da bi kolekcionari željeli to platiti. Doniraj u PEEK&POKE, pa ćeš se barem osjećati dobro. Tamo svi ti modeli postoje, ali dobro je imati rezerve za dijelove.
Tema zaključana.
24.05.2014 | 15:27
Hvala svima na komentarima.
Nemam ništa protiv doniranja tih računala ali ja sam prilično daleko od Rijeke pa bi to bilo problematično. Morati će onda otići nekom lokalnom sakupljaču.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava