Adapter punjac za Europu
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Adapter punjac za Europu

05.06.2014 | 08:45
Pozdrav ljudi!

Uzbudjenje[1] je naraslo na max jer se u kucu usetao novi MacBook Pro 13" Retina, prenesen preko bare.

Od silne srece i zaludjenosti, nisam se udostojio nabaviti zidni adapter za struju kao sto sam primjerice ucinio kad sam nabavio Nexus 7 tablet, (Cisto osvrt koliko sam tada bio "prisebniji"). Ipak imam barem jedan.

Radi [1], nisam u stanju kopati literaturu mogu li svoj MB prikopcati na taj isti adapter (u smislu da nesto ne ostetim u strujnim krugovima.)

I dok tako nepovezano pisem, moje pitanje je vjerojatno ovo: Biste li svoj novi MB Pro prikopcali na adapter sa Dealextreme-a za 6 kn ili moram u iStyle (or smtn), po slicnu varijantu?

BTW, lap je dosao potpuno ispraznjene baterije.
Tema zaključana.
05.06.2014 | 09:03
Provjeri natpisnu pločicu na napajaču - vrlo vjerojatno jest univerzalni 110/230. Ako jest, taj od 6kn ne jednako dobar kao i bilo koji drugi. Ako nije univerzalni, treba ti step-down trafo iz chipoteke.
Tema zaključana.
05.06.2014 | 09:33
Bez problema možeš koristiti taj zamjenski ili eventualno neki kvaliteniji nabaviti u npr Chipoteci (puno jeftinije od iStyla).

Lp
Tema zaključana.
05.06.2014 | 11:27
Ja sam se nakupovao i adaptera i punjača za dolar po komadu (iako ne i za mbp) i mogu ti reći da su jednako dobri. Jedino ti predlažem ebay a ne dx jer je lakše dobiti povrat ako ne radi.
Tema zaključana.
06.06.2014 | 12:53
Prvenstveno hvala svoj trojici. Odmah ugodno iskustvo na forumu za prvi post. Napajač jest univerzalni 110-230V.

@tonci77: Jesam li prekomotan ako priupitam za link na Chipo webu? Zelim biti siguran u probranu informaciju. Momak na pultu ce mi prodat stogod posto-poto.
Tema zaključana.
06.06.2014 | 13:43
Moje iskustvo iz Chipoteke nikad nije bilo takvo. Ni u Rijeci, ni u Zagrebu. Ako iz mog traženja nije bilo jasno što mi treba, uvijek su strpljivo postavljali dodatna pitanja i davali tumačenja.
Gle, to što ti treba je komad plastike s malo pleha unutra. Nema nikakve nauke. Kad ti stave na pult, primi u ruku i ogledaj. Ako si zadovoljan kvalitetom izrade, to je to, kupi.
Tema zaključana.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava