Problem s tipkovnicom
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Problem s tipkovnicom

18.06.2014 | 20:24
Pozdrav svima,

dok sam danas vadio tipkovnicu iz kutije, valdja sam ju krivo uhvatio te se tipka "caps lock" odvojila. Nisam ju mogao nikako vratiti natrag... primjetio sam da je jedan metalni držač tipke ulegnut. pokušao sam ju ispraviti i odvojio ga, odosno - pukao :O

znate li hoće li popravak mnogo koštati (i ima li neki "sam svoj majstor" način popravka -- iako nisam, očito, najspretniji)

(e, da, imam i garanciju)

hvalaaa
Tema zaključana.
18.06.2014 | 20:40
photo1.JPG
Tema zaključana.
18.06.2014 | 20:40
Garancija ti neće pomoći za mehaničko oštećenje. Popravka, bojim se, nema, osim ako te nisam krivo shvatio. Pukao je držač na kućištu tipkovnice, a ne na samoj tipki?
Najvjerojatnije ćeš morati nabaviti novu tipkovnicu.
Tema zaključana.
18.06.2014 | 20:42
Da li ti caps lock radi ako prstom pritisneš taj bijeli čunjić?
Tema zaključana.
18.06.2014 | 21:54
caps radi, samo ne mogu normalno staviti tipku.. pukao je taj držač samo s lijeve strane
Tema zaključana.
18.06.2014 | 22:08
Caps premjesti ( dodjeli ) na neku tipku koju ne koristiš, a tu ne korištenu tipku stavi na caps...i problem rješen
Tema zaključana.
18.06.2014 | 22:29
Caps je posebna tipka, ima onu kvaku da se mora držati pritisnuta djelić sekunde dulje od ostalih da bi reagirala.
Moj ti je prijedlog da uzmeš nekog nježnog ljepila (ne baš cijanoakrilno jer će ti ono nagristi membranu - možda ono za drvo, ili neku dvostrano ljepljivu vrpcu...) i zalijepiš tipku na vrh tog bijelog čunjića.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava