Macbook white (a1342) problem s punjačem
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Macbook white (a1342) problem s punjačem

14.07.2014 | 11:28
Pozdrav,

Punjač od navedenog Macbooka ne radi, odnosno dešava se sljedeće...

Kada ga se spoji na maca upali se lampica kao da puni i onda fejda u crno, i više ne puni... nije do maca puni se s drugim punjačem.
Mac nije moj pa ne znam kako se odnosilo prema istome.

Hvala
Tema zaključana.
14.07.2014 | 14:23
Prvo, pogledaj pažljivo u sam magsafe konektor - da nema slučajno neke špene (metalne prašine ili strugotina, ili komadića metala) koje je magnet unutra navukao?

Ako nema, da li je taj drugi punjač kojim se uspješno probalo puniti Maca isti kao i ovaj problematični, ili je onaj veći, od 85W, tj. od MB Pro?
Naime, problem može biti i u neispravnoj DC IN power board (mala tiskana pločica na koju se nastavlja magsafe konektor unutar MB-a. Punjač veće snage puni OK, ali originalni više ne.
Da bi bio 100% siguran, bilo bi dobro da neki drugi MB (ne MBP) probaš puniti tim problematičnim punjačem. Ako se i na drugom MAcu jednako ponaša, vjerojatno je vrijeme za nabavu novog.
Tema zaključana.
14.07.2014 | 18:15
Hvala na odgovoru

Ovako punjac je isti, od mog Mb whitea. Ista generacija. Budem pogledao sam konektor. Pa postam ovdje.
Tema zaključana.
14.07.2014 | 19:51
Spojio sam ga na svoj mb dok je bio poklopljen(sleep) i gorila je zelena lampica i kada sam ga otvorio se ugasila. Svaki put kad ga spojim on da kontakt na manje od sekunde, kao da krene punit i onda prekine.

Pogledao sam takodjer da li je cust i je, cist je... Vrijeme je za novi punjac kako stvari stoje.
Tema zaključana.
14.07.2014 | 20:31
Da, nema druge...
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava