Kupovina mac mini 2012, isplativost?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Kupovina mac mini 2012, isplativost?

28.08.2014 | 16:34
Ok, vecina mozda nekakve sitnice ni ne primjeti, ne samo kod Apple-a vec i opcenito...recimo iphone postane vrlo ugodan za rad kada sve mozes raditi gestama (zar je to nesto tako strasno se ne moze imati od starta i zar je to tako strasno ako neki korisnici to zele?), tako je i ovdje...mozda (sigurno) je jos sve svjeze nakon prelaska sa win-sa, pa sve treba sjesti na svoje mjesto, no ne vidim nista lose u personalizaciji sucelja niti u diranje onoga sto je Apple zamislio i napravio kao ''savrseno''
Tema zaključana.
28.08.2014 | 17:29
Čuj, meni ti je to tweakanje UI (prozirnost prozora, seljenje menu bara, boja ikona...) u istoj kategoriji kao i auto "tuning". Dakle - zabava za klince bez *ikakve* svrhe i koristi.
Naravno da svaki UI može biti bolji, i treba ga usavršavati. Ali u tweakovima koje si nabrojao su prevladavajućom većinom nabrojane bedastoće.
Tema zaključana.
28.08.2014 | 21:05
Ja ne vidim nista lose u natezanju pimpek, pa to ipak ne radim.
Tema zaključana.
28.08.2014 | 22:03
zabac kaže:
Ja ne vidim nista lose u natezanju pimpek, pa to ipak ne radim.

Šta fali natezanju pimpeka? Naravno, samo u hitnim situacijama...
Tema zaključana.
28.08.2014 | 22:59
Ajme kako ste svi osjetljivi kada se dira Apple
Tema zaključana.
29.08.2014 | 05:02
Bilo koji OS bio, ja samo ikonevposlozim po ekranu. Ne vidim sto bi trebao jos poslagivati?
Isto s autom, kupim, i vozim i nista ne mjenjam. Valjda sam star i radije se hedoniziram negu da prckam po kompu.
Tema zaključana.
29.08.2014 | 07:35
Meno OS sluzi da drzi na okupu aplikacije koje mi trebaju, i da nema virusa

Bio proziran ili ne, manje mi je bitno...
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Prijava