Savjet za Graficku Nvidia GT 620.
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Savjet za Graficku Nvidia GT 620.

13.10.2014 | 21:24
Srdačan pozdrav iz Tuzle.
Posjedujem MACPRO 1.1 procesor 2x 2.66 Dual -Core Intel Xeon Memory 5Gb 667 Mhz.
Operativni je osx 10.7.5 Lion
Izvadio sam staru orginalnu graficku GT 7300 i ubacio novu Nvidia GT 620 od 1Gb koja mi je bila u Pc-u i za divno Čudo radi, naravno uz malu odgodu startanja računanara NE pojavljuje se onaj početni logo i treba mu odprilike 1 minutu da podigne sliku na monitor.

Pitanjej ?

Hoćuli imati problema sa tom Grafičkom gt620 mislim na mac-a i dali mogu na njoj otvoriti CUDA opciju ,jer radim na Adobeu After Efect Cs6 i ostalim softwerima za video obradu. Neki novi driver ili slicno svaka pomoć bi mi dobrodošla.
S poštovanjem:
Amir Tuzla
Tema zaključana.
13.10.2014 | 21:58
Amire, dobro došao!
Nisam Mac Pro korisnik pa ti ne mogu pomoći, ali naletjet će već netko tko će ti znati pomoći. Možda Davor, ili netko drugi. Nema ih baš puno, ali uvijek se motaju ovuda.
Tema zaključana.
13.10.2014 | 22:26
Hvala - Ok nestrpljivo čekam !!!!!
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
14.10.2014 | 11:20
Amire pozdrav,

U velikoj sam gužvi zadnjih dana, pa sporadično pratim forum. PC kartica ne pokazuje boot screen jer nema Macov firmware, to je normalno. Kada se učita drive radi normalno. Mislim da GT620 podržava CUDA standard, pa instaliraj drivere za to, u nekim softverima će pomoći.

Stroj možeš ubrzati tako da za sistemski i radni disk staviš SSD (pomoći će i mali od 128 GB) i gledaj da digneš RAM barem na 8 GB. Ostalo ne diraj jer nećeš dobiti neku veću razliku u brzini.
Tema zaključana.
14.10.2014 | 13:19
OK Hvala
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava