iFixit narudzbe ?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iFixit narudzbe ?

22.10.2014 | 13:44
Pozdrav !

Evo jedno pitanjce, kupio bih si Mac Mini Dual Drive Kit. Pricalo se ovdje da ifixit to prodaje pa pogledah njihove stranice i nadjoh www.ifixit.com/Store/Mac/Mac-Mini-Dual-Drive-Kit/IF171-005.
Jeste li sta narucivali od njih, isporucuju li u RH, koliko je dostava. Vidim da se treba registrirati. Ima li tko voljan da mi naruci a da isporuka ide na moju adresu, placam na racun unaprijde sve potrebno.
Tema zaključana.
22.10.2014 | 13:46
Rade isporuku u HR. Cijena dostave ovisi o tome što se naručuje.
Tema zaključana.
22.10.2014 | 13:57
rusty kaže:
Rade isporuku u HR. Cijena dostave ovisi o tome što se naručuje.

Naruceno !
Tema zaključana.
22.10.2014 | 15:39
http://eustore.ifixit.com/en/home/

Naručio nešto prošli petak, stiglo u ponedjeljak.... za svaku preporuku!
Tema zaključana.
22.10.2014 | 16:47
dxdandy kaže:
Pozdrav !

Evo jedno pitanjce, kupio bih si Mac Mini Dual Drive Kit. Pricalo se ovdje da ifixit to prodaje pa pogledah njihove stranice i nadjoh www.ifixit.com/Store/Mac/Mac-Mini-Dual-Drive-Kit/IF171-005.
Jeste li sta narucivali od njih, isporucuju li u RH, koliko je dostava. Vidim da se treba registrirati. Ima li tko voljan da mi naruci a da isporuka ide na moju adresu, placam na racun unaprijde sve potrebno.

To si isto mogao naruciti i preko eBaya za manje od 100kn
Tema zaključana.
22.10.2014 | 17:44
MoschuS kaže:
To si isto mogao naruciti i preko eBaya za manje od 100kn

Original? Nekorišteno? Ne znam, volim iFixIt i njihov trud oko videa i manuala... I samom kupnjom preko njih sam siguran da ću dobiti pravu stvar, a za 50-100 kn više se sigurno neću ciganiti, a osiguravam daljnji dotok videa i manuala za nove strojeve.
Tema zaključana.
22.10.2014 | 18:42
Original? Da, isto kinez kao i taj sa iFixita ili OWCa
Pogledaj malo komentare bas za doticni kabel pa ces vidjeti kako nekima ne radi tako da brand u ovom slucaju ne garantira nista. Volim i ja kupiti provjereno ali ako mi je to provjereno pouzdano kao i nesto sto je 2x jeftinije ne razmisljam bas previse. Uostalom radi se o 10cm kabela s dva konektora! Sta tu ima kostati 200kn!?
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava