Macbook Core animation greške
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Macbook Core animation greške

11.11.2014 | 15:50
Pretpostavljam da će netko znati, a moja prija proklinje Macbook unibody A1342 i dan kad ga je kupila
Promijenila do sad 2 ekrana, donji poklopac, onaj gumirani, nadogradila RAM i par puta neki problemi oko nestalih fajlova
Svi imaju svojih problema, neke vidim kao sasvim normalne, možda čak i uzrokovane nepažnjom
Primijetio sam u system logu core animation greške otprilike točno kad se nije uspio podignut iz sleep-a
Svako 10-ak dana se ponovi... nekako podigne ili zove mene... Palo mi je na pamet da možda ima veze s baterijom jer se ipak radi o malo starijem modelu.
Kada drži stisnut power, ugasi se... nakon paljenja se pojavi boot screen, samo apple logo i nakon toga se zacrni ekran...
Ima netko još kakvu ideju? Na stroju je mavericks i ima 6 gigi rama
Tema zaključana.
11.11.2014 | 16:23
Boot s instalacijskog diska koji je došao s kompom. Pokrenuti Apple Hardware Test i pokrenuti Disk Utility te napraviti verify sistemskog diska. Po potrebi i repair. Onda vidjeti dalje.

Ako nema originalni instalacijski disk, neka potraži nekog tko ima da joj posudi.
Tema zaključana.
11.11.2014 | 21:48
Ja ti imam dijelova za tvoj model. Tj. Cijeli macbook prodajem za 800 kn u original kutiji
Tema zaključana.
11.11.2014 | 22:18
smayoo kaže:
Boot s instalacijskog diska koji je došao s kompom. Pokrenuti Apple Hardware Test i pokrenuti Disk Utility te napraviti verify sistemskog diska. Po potrebi i repair. Onda vidjeti dalje.

Ako nema originalni instalacijski disk, neka potraži nekog tko ima da joj posudi.

Hardware test nisam radio, nema disk... ali verify sistemskog diska jesam i nema grešaka
I večeras je potvrdila... kad se baterija isprazni skoro do kraja, događaju se problemi
Tema zaključana.
11.11.2014 | 22:19
iLeo kaže:
Ja ti imam dijelova za tvoj model. Tj. Cijeli macbook prodajem za 800 kn u original kutiji

nadam se da neće biti potrebno... hvala svejedno
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava