Mac book pro se ruši
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Mac book pro se ruši

03.04.2015 | 16:23
Evo, nakon puna tri mjeseca mogu objaviti da mi je problem riješen! Znači, posla sam ga u servis u ZG, gdje su mi rekli da treba mijenjati grafički čip. Krenula je potraga za čipom i kad ga nakon nekog vremena nisu mogli nabaviti, druga opcija je bila zamjena matične. Dobio sam i ponudu koliko bi to koštalo. U međuvremenu sam malo čeprkao po netu i naišao na peticiju poslanu prema Apple-u u vezi problema sa grafikom na modelima iz 2011. Potpisao sam i poslao. I taman kad smo trebali odlučiti da li da naručimo novu matičnu ili da uzmem nešto drugo (cifra nije baš mala), dolazi poruka od peticije da je Apple priznao kvar. Komp se šalje u ovlašteni servis koji to riješava u dva tjedna. Upravo mi je jučer komp stigao i sve radi kako treba. Znači: oni koji imaju problema sa grafikom na MBPro modelima iz 2011, slobodno nek se jave ovlaštenim saervisima. Ovom prilikom bih posebno zahvalio RAM servisu na pomoći i strpljenju.
Tema zaključana.
03.04.2015 | 16:39
Vjerojatno su tako zaradili dosta manje nego da su ti mijenjali čip, ali sigurniji su da će radit... tako da svaka im čast!
Tema zaključana.
18.04.2016 | 09:10
Pozdrav svima!
Ponovo se javljam na istu temu sa novostima. Prekjučer mi se opet zblesirala grafička. Prvo mi se razlomio prikaz na pola pri gledanju videa, zatim plavi ekran, pa crtice itd. Za sada mogu raditi na njemu sve dok ne koristim nešto zahtjevnije što koristi grafičku.
E sada, pitanje: da li netko ima iskustva sa time da li ja mogu opet tražiti da mi zamijene matičnu ploču, obzirom da mi je to učinjeno prije 13 mjeseci? Kako vidim na njihovim stranicama, program zamjena matičnih zbog problema sa grafičkom traje do kraja 2016.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Prijava