mb pro 13 nece da se puni
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

mb pro 13 nece da se puni

23.12.2014 | 14:35
Pozz svima,

imam problem sa mac book pro 13 mid 2010, prikljucim ga na punjenje, ne daje nikakve znakove zivota niti ga mogu pokrenuti.
Tema zaključana.
23.12.2014 | 15:06
Prvo pitanje koje se namece je jesi li isprobao sa drugim punjacem?
Tema zaključana.
23.12.2014 | 15:25
tu ima jedan mali problemcic, nemam nikoga sa macom oko mene
pokusat cu punjac nakon praznika odnijet kod prijatelja da ga testira sa instrumentom..

Neznam ima li kakve to veze, radio sam na njemu i poklopio ga i ostavio ga tako dok sam bio na putu...kad sam se vratio nema znakova zivota.

Da mu se nije mozda baterija skroz ispraznila pa mi zbog toga ne zeli punit.
Ali prvo cu punjac istestirat...
Tema zaključana.
23.12.2014 | 17:33
Ako je punjač ispravan, kad ga priključiš, mora se upaliti narančasta lampica na konektoru. Ako nije, ne valja punjač ili ne valja dc in sklop u laptopu. Ako je, ne pali komp, nego pusti to tako preko noći pa vidi onda.
Tema zaključana.
23.12.2014 | 19:16
Vjerojatno je punjac, sto je najbolja opcija. Stavi ga na jezik.
Tema zaključana.
23.12.2014 | 21:10
Evo mene....opet

Nije mi vrag da mira, taman htjedoh liznut punjac ja kazem idem ga opet prikopcat i zazeleni se indikator ali ne puni bateriju

U prilogu photo stanja i ciklusa punjenja baterije.

Sta vi mislite, jel vrijeme za novu ?!
Prilozi:
Tema zaključana.
23.12.2014 | 21:38
Mac baterije izdrže i puno dulje, ali moguće je da je crkla. Međutim, ako je original punjač i ispravan je, uz izvađenu neispravnu bateriju, Mac bi ti morao raditi ako je sve ostalo ispravno, dokle god je spojen žicom.
Tema zaključana.
23.12.2014 | 21:46
Evo sad sam ga iskljucio i stavio punit, indikator je narancast. Pratit cu sta ce se desavat....
Sve je na njemu origigi

Hvala Smayoo
Hvala Riba
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava