iBook audio in solucije
(0 korsinik/a gleda/ju temu) 

iBook audio in solucije

15.03.2006 | 06:34
nakon mukotrpnog trazenja odlucio sam postati

postoji li neko USB ili FW audio-in sucelje koje bi se moglo nabaviti u hrvatskoj?
hvala

(oucivsi i cuvsi sto moze apple software htio bi spojit gitaru na ibook..)
Tema zaključana.
15.03.2006 | 19:35
Aha, ima ima... pogledaj na www.provox.hr pa firma M-Audio
Imaju zanimljva rjesenja bilo USB bilo FW, a s obzirom da spominjes gitaru, imaju i takav hibrid jer bi inace morao DI box na ulaz stavljat.

pozdrav!
Tema zaključana.
15.03.2006 | 23:57
Mene zanjima isto to ali za mac mini. Jel mozes nesto preporucit a da je samo usb audio in. Bez ikakvih ovih dodataka.

Ps: I da nije više od 400 kn.
Tema zaključana.
16.03.2006 | 03:08
ja imam iMic i moja kopija Fendera sasvim lijepo fercera ...
Tema zaključana.
16.03.2006 | 05:43
I jel si snjimo kaj sa garage bandom. Daj opisi iskustva. Jel revimo ukopcas gitaru prek pojacala il direktno. Kad ukopcas gitaru dal mozes birat efekte..
Tema zaključana.
16.03.2006 | 05:51
da odgovorim svima odjednom

daklem, na www.m-audio.com mozete vidjet slicna rjesenja.
ako nekom treba usb audio kartica bez dodatnih opcija, znaci samo linijski ulazi, zgodno rjesenje je Maya 44 USB, ima je u hg spotu, oko 900kn.

A vidim da pitas za gitaru, znaci u svakom slucaju, biraj M-audio rjesenje, jer ti gitara nece samo tako radit na linijskom ulazu, s obzirom na njenu visoku impedanciju.
vec sam napisao da se to rjesava DI boxom, ali mislim da m-audio ima u ponudi nesto sto moze povezati gitaru i komp direktno, a da nije pre skupo. recimo Audiophile USB, FireWire Solo, FastTrack USB...

svi uredjaji uredno rade na MacOS Xu.

eto...
Tema zaključana.
16.03.2006 | 05:53
Hvala ti na odgovoru koji je btw malo i kriv. Gitaru može napajati bez pol frke computor. Moj frend to napravio na imacu i sve radi.
Tema zaključana.
16.03.2006 | 05:57
krugoval je napisao:
Hvala ti na odgovoru koji je btw malo i kriv. Gitaru može napajati bez pol frke computor. Moj frend to napravio na imacu i sve radi.

ha cuj, ako je dobra aktiva u gitari, cuje se to, samo kakav je odnos signal/shum ?

moze se desit da ponekad imas distorziju i kada to ne zelis enivej, ne velim da ne radi, no ... DI box i lijepse zvucis

pozdrav!
Tema zaključana.
16.03.2006 | 06:13
Malo off topic.
Ja imam najvise otvaranje od vas svih.
Znas ono korisnicki progfil...
Tema zaključana.
16.03.2006 | 14:01
pogledaj karticu audiotrak optoplay (usb,mislim da dodje oko 500kn).mozda ih ima hgspot
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava