PRIJEVARA APPLE-a
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

PRIJEVARA APPLE-a

22.03.2006 | 15:35
UPOOOOOMOĆ !!! Riba, ako sam dobro shvatio ono s overclockanim 80486 procesorom u Intel Macu, ja sam PREVAREN. Meni u Meteru piše pod \"Processors: 2 Intel 80486@ 2,0 GHz\". Ako je to, to ..... kakav imam izbor ? Naravno potužiti ću se prodavaću, ali prije ćekam tvoju potvrdu. AJOOOOOOOOOOJ.
Tema zaključana.
22.03.2006 | 19:42
FOLIO, ne uzrujavaj se, to je vise zanimljivost nego razlog za brigu ili prituzbu. Iz nekog razloga MenuMeters procesor prijavljuje kao 80486 sto je problem aplikacije a ne procesora koji je unutra - ne brini se, unutra zaista imas Core Duo.
Tema zaključana.
22.03.2006 | 19:57
E, Riba svaka ti čast, cijelo dopodne sam bio unezvjeren, pače namagarčen. Zašto nisi odmah stavio ispravku (crveni tekst) .... pitam se pitam. Znaš inaće, uopće nisam sumnjal niušta napisano s tvojim perom, ali sada...... Priznaj da si se htio našaliti.
Ako ne priznaš \"bum te tužil\" ..... već nekomu. (Zeka!)
Tema zaključana.
22.03.2006 | 20:00
Pa da, to je bila vijest koja bi inace isla na zadnju stranicu Jabucnjaka, da takva postoji. Morat cu pripaziti ubuduce, ili napraviti posebnu ikonicu za sale i posalice
Uostalom, 1. travanj je blizu!
Tema zaključana.
22.03.2006 | 20:09
Kaj se mene tiće, sad više nemoraš. A kad dođem u Rijeku u prvom kafiću ću popiti kavu na tvoj račun, to je za pretrpljenu duševnu bol. Sad ću si promjeniti korisničko ime u PAPAK ili MAGARAC...... nezanam još... aj bok!
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava