Macbook pro i hrv slova
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Macbook pro i hrv slova

29.01.2015 | 23:59
Gdje se mogu kupiti hrv slova za pro, jerbo na laptopu je americka tipkovnica te ista nema naša slova.

Hvala
Tema zaključana.
30.01.2015 | 03:51
Ti bi kupio naljepnice za postojeca slova ili mijenjao cijelu tipkovnicu?
Tema zaključana.
30.01.2015 | 08:28
Jerbo nigdje nema za kupiti posebno HR slovo po slovo, nego samo cijeli gornji panel, a to je pretty pricy .
Također je malo drukčiji US Layout i onih znakova iznad brojki, ali za to ti pomogne Show Caracter View (ili tako nešto)...
Tema zaključana.
30.01.2015 | 08:55
Za koji Macbook pro ti treba
Tema zaključana.
30.01.2015 | 11:02
Slova nemaš sigurno posebno za kupiti, kupuje se cijeli panel....no rješenje ti je nači takvu rabljenu istu tastaturu na oglasnicima i zamijeniti samo tipke koje ti fale ili cijelu tastaturu, tako sam ja reci napravio - kako je riknuo laptop istu sam na identičan način i jako brzo iz istog razloga i prodao - dakle preporuka gledati ažurno oglasnike, pojavi se tu i tamo pokoja, pogotovo ako se radi o starijim izdanjima, nove iskreno baš i nisam vidio da neko prodaje.
Druga opcija je naljepnica.

Mada sam čak vidio i na ebay da se znaju nači tipke posebno, no ne sjećam se da li je bilo naših tipki - mislim da nije.
Tema zaključana.
30.01.2015 | 12:58
Ma koja zamjena tipkovnice ili tipki. Kao prvo svaka tipka dođe 6$ a nema hr znakova.
Cijela tipkovnica se nemože mijenjati bez kućišta zbog položaja entera.
Kupi na:

www.4keyboard.com/mac-apple-stickers-cro...706aa774e84e8085035c

Bit ćeš zadovoljan, vjeruj
Tema zaključana.
30.01.2015 | 13:41
Imam ja za prodat ako te zanima
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava