Wireless storage- koji po vasem izboru?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Wireless storage- koji po vasem izboru?

02.02.2015 | 09:01
Koji je po vama najbolji (best buy) wireless hard disk po vama?
Tema zaključana.
02.02.2015 | 10:14
Zašto wireless? Bilo koji NAS recimo, najjeftiniji... s najjeftinijim access pointom može postati wifi nas...
Ako imaš u nekom kutku adsl router, spojiš na njega nas i miran
Tema zaključana.
02.02.2015 | 12:13
Imas neku konkretnu preporuku za NAS.
Tema zaključana.
02.02.2015 | 13:38
Postoji tema u Hardware kategoriji u kojoj ima dosta informacija.

Synology, QNAP, WD, DL - sve su to brandovi koji mogu i imaju opciju pristupa koja ti treba.
Tema zaključana.
02.02.2015 | 16:03
Ja ti preporučam kupiti WDTV MediaPlayer www.wdc.com/en/products/products.aspx?id=1270#Tab2
Na njega štekaš disk koji bude vidljiv u mreži, a i filmove možeš gledati na TV-u.
Košta 800kn, ali na njuškalu možeš naći starije modele za manje novaca.
Tema zaključana.
09.02.2015 | 12:10
Imaš ovdje temu za NAS uređaje, sa druge strane možeš kupiti i wi-fi router u koji možeš USB-om ukopčati disk i vidjeti ga u mreži,
jel tak i tak da bi ti mreža radila takav uređaj ti treba, ja imam airlive GW-300NAS koji koristim za WI-FI po doma, on ima tu opciju,
ne koristim ju ali sam isprobao, radi totalno OK, airlive čak ima i dodatnih opcija za ta podešenja kroz router...

www.jabucnjak.hr/forum/hardver/105151-na...a-apple-okolinu.html
Tema zaključana.
09.02.2015 | 15:01
@sirius tražiš li ti bežični disk baš zato da bude bežičan i pokretan? Npr. zbog gledanja multimedije na iPadu u pokretu? Koliko vidim tu su svi veliki igrači ali su dosta skupi, a recenzije govore o lošoj podršci kroz aplikacije i brzini bežične mreže:

www.seagate.com/gb/en/external-hard-driv...eless/wireless-plus/

www.wdc.com/en/products/products.aspx?id=1330

www.cnet.com/topics/storage/best-hard-dr...ile-wireless-drives/

Meni se zbog takve trenutačne ponude čine prihvatljiviji uređaji poput ovog:

www.ebay.com/itm/Kingston-USB-Drive-SD-C...;hash=item3aa1b95629

jer u njega možeš dodavati memoriju po želji, bitno je jeftiniji i ako imaš kakve memorije od ranije možeš iskoristiti.

U ovakvom slučaju korištenja niti jedan NAS ne može biti dobar kad mu treba napajanje, ruter i dr. da bi funkcionirao.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava