Kupovina preko granice, Austrija..
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Kupovina preko granice, Austrija..

01.04.2006 | 04:27
Znam da se o ovome pricalo na veliko, al nisam tad bio u skoli...
Molija bi ljude koji imaju iskustva sa kupovinom apple racunala preko granice npr austrija da iznesu svoja iskustva pogotovo ona sa povratom poreza..Mozda preporka za neki ducan, Graz..?? Postoje li koji trikovi bilo sta,kupio bi prijenosnika.Svaka informacij vise nego dobrodoslo..
Hvala unaprid..
Tema zaključana.
06.04.2006 | 17:51
sad sam tek skuzila pitanjce.
probaj Cancom, oni ti dilaju macove u austriji, kupila 2 maca tamo. ali sad su nesto mijenjali sustav poslovanja, pa se raspitaj kak tocno ide. naravno, ako narucujes, napomeni da hoces internacionalnu verziju, jer, znas kak je sa svabama, imaju sve svoje.
Tema zaključana.
07.04.2006 | 00:12
Bok,

probaj www.m-store.at/, tamo je mi je firma kupila MacBooka, bili su vrlo fer i vrlo vrlo brzi. Ne znam gdje je fizicki, nije nam trebalo jer se sve obavilo preko maila i telefona.

Dean
Tema zaključana.
  • EuCryL
  • Posjetitelj
07.04.2006 | 04:35
također imam vrlo pozitivno iskustvo sa m-storeom.. nalaze se u malom mjestu pred grazom, nije problem nać - ima kasta na siteu
Tema zaključana.
07.04.2006 | 06:49
A kakva su iskustva s prijelazom granice, dali se ispalti trazit povrat poreza, da li se placa carina kod nas ili porez.. moze li se kako to izbjeci.. bilo bi idealno kad bi dobija povat poreza..
Tema zaključana.
08.04.2006 | 02:06
Prijenosnici sa tretiraju kao dio osobne prtljage, i ako nije bas ocigledno da si ga upravo kupio, mozes ga slobodno prenesti preko granice.
Sto se tice povrata poreza, tu bi moglo biti problema, pretpostavljam da austrijanci dojavljuju nasoj carini ako se trazi povrat poreza preko nekog iznosa.
Tema zaključana.
13.05.2006 | 03:53
Dali se oslobadja kakvog poreza ako se u Austriji kupuje preko firme? ( HR firme)
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava