Predlog za Graficku Kartu(PC) za MacPro 1.1
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Predlog za Graficku Kartu(PC) za MacPro 1.1

16.03.2015 | 21:16
konacno sam nasao opciju da bez bilo kakve Gimnastike i Budzenja instaliram na MacPro 1.1..Mavericks ili Yosemite,i uz pomoc SSD diska(mada ne mora),vise rama,i naravno bolje Grafike,ide to lepo...gledao sam kod ortaka,koji je ubacio ATI 5770 1Gb DDR5(flashovao)i moram da priznam da se MacPro u novim uslovima jos neda:)...
voleo bi da cujem predloge dobrih Grafickih Kartica(PC) koje bi radile bez problema...cak sam cuo da neke rade i bez flash-a,samo sto mora prvo da se instalira OS,pa onda se dize sistem...i pri bootu se ne pojavljuje Jabukica(sto mi i nije toliko bitno)....
svaki savet dobrodosao....
Tema zaključana.
17.03.2015 | 11:16
Evo ja sam bas jucer, nakon dugo premisljanja i guglanja, kupio i ugradio ovu:

www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_21...mp;products_id=15439

Moras imati 10.0.2 sa zadnjim Security update-om 2015-002 (pretpostavljam da si Firmware vec digao na MacPro2,1, ako ne mozes i to)
Moras imati dva naponska kablica za MacPro (ova graficka treba 2x6 pinske)
Moras skinuti nVidia drivere:

WebDriver-343.02.02f03
cudadriver-6.5.46-macos

Webdriver se nece htjeti instalirati jer trazi minimum MacPro3,1, ali ovdje imas rjesenje (tocka 24.) - forums.macrumors.com/showthread.php?t=1440150
Nakon toga reboot da se dovrsi instalacija, pa shutdown, izvadis staru, ubacis novu i voila - sve radi i leti! Naravno, racunam na mozebitne komplikacije kod update-a OS-a i/ili grafickih drivera i nemam boot screena, ali imam klon sistema uvijek na drugom disku, pa prije eksperimentiranja backupiram sve.

Tema zaključana.
17.03.2015 | 13:12
hvala na Informaciji,pratim jos malo...
Tema zaključana.
17.03.2015 | 13:55
Na poslu (isto MacPro1,1 dignut na 2,1) imam ovu, ona radi out of the box, bez ikakvih drivera i prtljanja i trazi samo jedan 6-pinski konektor. Nije losa za tu lovu

www.adm.hr/product_info.php?products_id=13512
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava