iMac Problem - Video Card Replacement Program
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iMac Problem - Video Card Replacement Program

28.07.2015 | 13:53
Pozdrav svima,
imamo u firmi 27" iMac iz 2011. kojem rikava graficka. Tijekom rada se pojavljuju razne verzije ekrana s vertikalnim linijama, ekran se zacrnjuje… Na netu sam pronasao da je taj model ulazi u Apple Replacement Program, odnio ga u iStyle, gdje je i kupljen, ali se kod njih ponasa normalo i ne pokazuje nikakvu gresku na testu za taj Replacemet Program. Stovise, ne pokazuje nikakvu gresku uopce. Oni mogu zamjeniti graficku o nasem trosku (2490kn).
Da li netko ima iskustva s ovim problemom.

Tenks
Tema zaključana.
28.07.2015 | 16:25
Namjestite neku gopro kameru da neprekidno snima taj komp i onda, kad se pojavi problem, odnesite iMac ponovno na servis uz taj filmić kao dokaz.
Problem je vjerojatno u tome što oni prilikom testiranja ne opterete iMac dovoljno da dođe do dovoljno visoke temperature da se kvar manifestira.
Tema zaključana.
29.07.2015 | 08:05
Komp bi usao u Replacement program jedino ako ne bi prosao "neki test" koji oni provode u servisu. Cak i da se pojave crte na ekranu ne znaci da komp spada u taj program… kazu da moze biti vise tipova gresaka na kartici.
Tema zaključana.
29.07.2015 | 10:56
Onda im ga ostavi tamo u servisu neka radi, vrti neki grafički zahtjevan program dok se ne pojave crte pa onda neka zavrte svoj test.
Ako ni to ne žele, onda piši Appleu i požali im se da njihov ovlašteni servis ne želi raditi svoj posao.
Tema zaključana.
29.07.2015 | 12:14
Ali prvo ipak snimi video pa pokazi Apple-u
Tema zaključana.
29.07.2015 | 19:44
Imao sam isti problem. Sad sam na moru pa cu napisati ukratko da ti pomogne. Snimio sam doma te simptome, priložio račun jer datum kupnje nesmije biti stariji od 3 ili 4 godine i poslao mail na Tim Cooka gdje sam objasnio svoj problem. Mail sam poslao u 23h i odmah me sutradan u 9 ujutro nazvao čovjek za odnose sa javnošću i rekao sa odnesem iMac i iStyle. Prije toga sam išao u iStyle, zvao  podršku i ništa. Nakon ovog je sve bilo ok, čovjek me obaviještavao svaki dan u kojem je stanju popravak Itd. Uglavnom prezadovoljan sam trudom nakon sto sam poslao taj mail.
Tema zaključana.
30.07.2015 | 08:02
hvala svima na pomoci…. mislim da cu i ja tim putem
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava