Pismo je kralj Apple laptopa.
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Pismo je kralj Apple laptopa.

02.06.2006 | 06:13
U ruke mi je došao jedan savršeno očuvan Pismo. Moram samo reći da je nakon svega što mi je prošlo kroz ruke Pismo sigurno najbolje dizajniran Apple laptop sa svojim sexy oblinama.
Tema zaključana.
02.06.2006 | 17:18
Ne zaboravi osjet pod rukama !
Tema zaključana.
02.06.2006 | 17:28
Osjet kod rukama je bio kod Wallstreeta, kasnije su centralni dio radili od obicne plastike a ne gumiranog metala....ali i unatoc tome je finiji pod rukama od ove zeljezarije danas....a tek fini gumasti trackpad botun...
Tema zaključana.
02.06.2006 | 18:37
je, slažem se s tobom, nije bilo p******rija s pantima, niti hrđanja na Palm rest-u. crna diskretna boja i svjetleća jabuka....samo kaj mi je jedini \"cool faktor\" 16:10 ekran na ovome
Tema zaključana.
02.06.2006 | 21:44
Sada ide shocker, mene je zapanjilo koliko mi je ekran klasicnog omjera cinio veci. Ne znam u stvari koja je tocno prednost wide ekrana osim za gledanje DVD-ova (sto nikad ne radim), kad je vecina dokumenata orjentirana okomito Puno bolje bi bilo da imam uspravan ekran.
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
03.06.2006 | 07:29
Pismo je zaista sexy dizajniran, ali nije mi favorite notebook. Mislim da je najveći \"impact\" sveukupno imao prvi PowerBook Titanium. U vrijeme kada se pojavio bio je godinama ispred svega.

Što se tiče wide ekrana, meni je nezamislivo danas raditi na klasičnom 4:3. Jednostavno kada se preselim na 4:3 imam glupi osjećaj \"rupe\" lijevo i desno, a kako su čovjeku oči raspoređene taman u wide formatu mislim da je to idealno i jako mi je drago da Apple inzistira na tome.

Osobno sam uvijek bio fan tzv. \"pivot\" monitora, međutim sam Apple nikada nije išao tim smjerom, a meni se to čini kao najbolja opcija.
Tema zaključana.
04.06.2006 | 11:42
dpasaric je napisao:
Jednostavno kada se preselim na 4:3 imam glupi osjećaj \"rupe\" lijevo i desno, a kako su čovjeku oči raspoređene taman u wide formatu mislim da je to idealno i jako mi je drago da Apple inzistira na tome.

Upravo to je i moje mišljenje, čovjek gleda u wide formatu i 4:3 je običan bullshit
Tema zaključana.
04.06.2006 | 22:47
Vanjuška je napisao:
Upravo to je i moje mišljenje, čovjek gleda u wide formatu i 4:3 je običan bullshit

Ali pivot monitor ti isto ne bi bio mrzak?
Tema zaključana.
05.06.2006 | 00:13
Riba je napisao:
Ali pivot monitor ti isto ne bi bio mrzak?[/quote]

Ne bi - dapače... Nešto kao oni Tablet gadgeti, da možemo pritiskom na gumb, lagano podignuti ekran i onda ga zarotirati, a tipkovnica i podnožje ostanu gdje jesu.... To bi se prodavalo, mislim...

Nego, da se pridružim - Pismo je jedan od najljepših, ako ne i najljepši laptop, one obline, sve ono bacanje korisnog prostora (smanjivanja dimenzija) nauštrb vizualnog izgleda, a tek izmjenjive baterije, cd/dvd, ej hej...
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava