Slušalice s mikrofonom na mac miniju
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Slušalice s mikrofonom na mac miniju

16.02.2016 | 13:08
Bok svima,

imam ovaj mac mini

Biram si neki headset i nigdje ne nalazim neku informaciju kako skuziti hoce li mikrofon raditi ili ne. Ljudi svasta pisu.
Konkretno mene interesiraju ove sluske s micom, SHARK ZONE H30.
Jel mi netko moze pojasniti kako funkcionira taj minijev audio in ulaz i kako po specsima sluski vidjeti hoce li raditi ili ne.

Hvala unaprijed.
Tema zaključana.
16.02.2016 | 13:40
Koliko vidim po specifikaciji tog headseta, kabel ima dva utikača. Jedan je za slušalice, a jedan za mikrofon.
Upikni ih u Mac Mini na slijedeći način:
- kabel slušalica koji na utikaču ima oznaku slušalica upikni u Mini u utičnicu koja ima oznaku slušalica ("Headphone out/optical digital audio out port")
- kabel slušalica koji na utikaču ima oznaku mikrofona upikni u Mini u utičnicu lijevo ("Audio in/optical digital audio in port") od one koja ima oznaku slušalica ("Headphone out/optical digital audio out port")

Na stranici 30 priručnika imaš to sve nacrtano.
Tema zaključana.
16.02.2016 | 14:14
Pa ne muci mene prikljucivanje slusalica u mini. Citam da headsetovi iz nekog razloga ne rade na miniju odnosno mikrofoni sa svojim kablom ne rade. S truge strane neki pisu da im sve radi pa bi voljela saznati hoce li ove raditi.
Tema zaključana.
16.02.2016 | 15:04
Mini nema analogni mic ulaz, nego samo line in. Mic se ne može spojiti na line in direktno, nego onda treba i mikrofonsko predpojačalo, dakle u ovom kontekstu - zaboravi.
MBP ima četveropolnu banana utičnicu za slušalice s micom, kao mobitel, ali Mini - ne.
Trebaš ili usb headset s mikrofonom, i to takav koji je podržan za Mac, ili neku usb/fw/tb kamericu s mikrofonom, opet - podržanu na Macu
Tema zaključana.
16.02.2016 | 15:39
E to me zanimalo. USB headset it is!
Tema zaključana.
17.02.2016 | 06:49
Uzmi USB, radi savrseno i nisu vise toliko skupe. Ja imam ove ali doslovno bilo koje ce ti raditi.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
Page Speed 0.17 Seconds

Provided by iJoomla SEO