Self test - promjenjena matična ploča
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Self test - promjenjena matična ploča

23.06.2016 | 05:22
Bok ekipo, zaprimio sam računalo s popravka iz servisa (zamijenjena je matična ploča iz Applovog programa zamjene). Računalo radi ali se prilikom svakog paljenja javlja crni ekran s izlistavanjem nekakvog, pretpostavljam self-testa.
Potom se OSX podigne i dalje sve radi normalno. Da li se takvo prikazivanje selftesta nekako moze preskočiti,isključiti ili zaobići ili je u nečemu ipak problem??
Pozz iz Istre,
Jure
Tema zaključana.
23.06.2016 | 05:31
Pansto palis toliko cesto racunalo? Ja ga ugasim i ponovno upalim samo kad idem na put. To je nekoliko puta godisnje. Primjetio sam da nekad nije bilo progressbar-a, a sad ga ima.
Ne konkretno pitanje ne znam odgovor, mada ne bi s slova trebala pojavljivati.
Tema zaključana.
23.06.2016 | 09:11
Najvjerojatnije su u servisu zaboravili ugasiti Verbose Mode. Da bi to ugasio, nakon što se podigne OS X otvori Terminal.app i tamo copy/pate ili utipkaj ovo: sudo nvram boot-args=""
Zatim utipkaj Password (ne prikazuju se znakovi u Terminalu, pa nek te to ne buni), pa Enter i to je to. Nakon restarta više ne bi trebao vidjeti Verbose Mode.
Tema zaključana.
23.06.2016 | 12:33
....u iStyleu (servisu) mi kažu da trebam ponovo formatirati disk i nanovo instalirati os !!!!!!!!!!
Tema zaključana.
23.06.2016 | 12:40
Glupost,probaj ovo sto je napisao soffoklo
Tema zaključana.
23.06.2016 | 16:57
evo rijjesenje je bilo u "alt+cmd+P+R"
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava