G4 733 napajanje
(0 korsinik/a gleda/ju temu) 

G4 733 napajanje

05.08.2006 | 20:13
Da li netko ima mozda kakvo napajanje za G4-733 QS, izgleda da mi je riknulo jer nešto \"pucketa\" u napajanju, jer kada pritisnem gumb za paljenje računala samo malo zasvjeli i ništ više, nekad više nekad

Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
05.08.2006 | 20:31
Da, vjerojatno je napajanje. Ako nešto krepa na Macu, onda obično bude to. Zamjensko je gotovo nemoguće naći, mora biti original - e sada da li novo preko servisa ili polovno, ovisi što ti je draže...
Tema zaključana.
06.08.2006 | 04:24
Neznam samo dali može ići napajanje od G4 733 ili može ići od starijeh (slabijih) modela ili možda novijih G4 modela? Možda je netko imao slična iskustva, vidio sam dana ebay-u ima za kupit takvih napajanja, pa bih mozda tamo i pokusao ako u HR ubrzo ne nađem adekvatno napajanje!
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
06.08.2006 | 08:39
To ne možeš znati bez sheme ili frenda s takvim modelom, pa da probate. Možda će u servisu biti raspoloženi da ti daju tu informaciju... lakše ćeš ga nabaviti sa strane ako ide bilo koji G4... no, vjerujem da postoji razlika - ako ništa onda između single i dual modela.
Tema zaključana.
27.08.2006 | 09:10
A koliko bi moglo kostati novo napajanje (cca Kn) Vani sam gledao da kostaju oko 200 USD, kod nas je to sigurno puno skuplje. Gledao sam na ebay-u, ima za sada jedno napajanje i kosta 50 Eur.
Tema zaključana.
28.08.2006 | 05:48
Razmisli i o opciji da ti to pogleda neki elektroničar, kvarvi na napajanjima su obično banalni i daju se popraviti za manje od 100 kuna. U Rijeci ima jedan dobar servis koji mogu preporučiti, ali za drugdje ne znam.
Tema zaključana.
28.08.2006 | 05:50
AFAIR ima par shema za pripasivanje ATX napajanja na www.xlr8yourmac.com ?
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava