HP officejet 7612
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

HP officejet 7612

21.12.2016 | 06:28
Danas (20.12.2016) mi je crkla glava na HP officejet-u 7612 (baš kad mi najviše treba). Garancija mi je istekla 17.12.2016. Možeš mislit radio je točno jednu godinu! Popravka je skuplja od novog! Tipičan slučaj planirane obsoleszenzije. Mogli su nam barem dati da nam rade 2 godine.
Kupujte Canon!!
Tema zaključana.
21.12.2016 | 12:30
Ako imas dnevni print tada je Epson odlican. NjihovI CISS printeri su dobri, jedino se glava stopa ako stoji. Treba je cistiti. Ja imam L310, kucni i dobro radi. 4 boje i dobio dodatne 2 ftasice crne. To budem trosio godinama. Fotke su prihvatljive.
Tema zaključana.
21.12.2016 | 15:14
Izmijenjao sam xy printera raznih marki i vrsta od laserskih preko ink jet i sad sam se skrasio već 4 godine s HP p1102 i stvarno je odličan, malen, brz, štedljiv i dugo traje boja koja ne mora biti originalna nego zamjenska i jeftina je a isto izgleda moram priznati stvarno sam prezadovoljan. Ima isti takav samo model s wifi i nešto je skuplji. Tako da sve pohvale za ovog
Tema zaključana.
21.12.2016 | 15:31
+1 isto za 1102W (wifi). Radi od 1. dana ko urica.
Tema zaključana.
21.12.2016 | 18:40
Zar nema HP kompaktnu glavu koja se mijenja sa ink cartridgeom? Mislim da sam negdi cita da se takvim necim hvale.

Btw. sto kaze servis? Jel tvoja greska, zbog nacina koristenja(tj. nekoristenja), ili jednostavno otislo? Ako je ovo drugo, nosi nazat di si kupio na Consumer Law Claim. (Pod pretpostavkom da imas racun). Osim ako je kupljeno na firmu, onda moze u smece.
Tema zaključana.
21.12.2016 | 22:20
Ja svima koji printaju ozbiljnije količine savjetujem - najam printera. Naravno, ne kod bilo koga, nego kod nekog tko taj posao radi ozbiljno i profesionalno. U Rijeci svakako mogu preporučiti Tehnocopy.
Tino, što god trebaš isprintati, dođi do mene, to ti je 5 min vožnje. Imaš color laser A3 ili A4. Ako je neka drama količina (stotine stranica) platiš koliko mene košta i to je to. U petak ujutro putujemo pa, ako ti je hitno, dođi svakako sutra.
Tema zaključana.
22.12.2016 | 06:35
smayoo kaže:
Ja svima koji printaju ozbiljnije količine savjetujem - najam printera. Naravno, ne kod bilo koga, nego kod nekog tko taj posao radi ozbiljno i profesionalno. U Rijeci svakako mogu preporučiti Tehnocopy.
Tino, što god trebaš isprintati, dođi do mene, to ti je 5 min vožnje. Imaš color laser A3 ili A4. Ako je neka drama količina (stotine stranica) platiš koliko mene košta i to je to. U petak ujutro putujemo pa, ako ti je hitno, dođi svakako sutra.

Hvala, ali snašo sam se već i isprintao.
Tema zaključana.
22.12.2016 | 06:42
songoku kaže:
Zar nema HP kompaktnu glavu koja se mijenja sa ink cartridgeom? Mislim da sam negdi cita da se takvim necim hvale.

Btw. sto kaze servis? Jel tvoja greska, zbog nacina koristenja(tj. nekoristenja), ili jednostavno otislo? Ako je ovo drugo, nosi nazat di si kupio na Consumer Law Claim. (Pod pretpostavkom da imas racun). Osim ako je kupljeno na firmu, onda moze u smece.

Nemam pojma. Šta bi se to moralo paziti kod printera? Stavljao sam samo njihovu boju. Printao papir ponekad koju sliku, ima li još šta da sam mogao ja pogriješiti? Seronje naprave tako da ti crkne! Nosio sam tamo gdje sam kupio, Ventex Rijeka, i oni mi rekli: ”žao nam je, ali”. Sve su to šibicari, moj brate.
Tema zaključana.
22.12.2016 | 14:32
Moras biti uporan, uvijek ce te trgovac pokusati otkantati. Nema tu nikakvog "ali", svi mi moramo postivati zakon. Sad da li djelatnici mozda nisu potpuno upoznati sa zakonom, ili to rade unatoc da te zahebu ne znam, i u tu raspravu ne bih zelio ulaziti. Zakon o potrosackim pravima (koji je naravno uskladjen sa EU regulativom), jasno kaze da je dvogodisnje besplatno jamstvo osnovno potrosacko pravo i ako se roba koju ste kupili u EU-u pokaže neispravnom, ne izgleda ili ne funkcionira onako kako je bilo prikazano u oglasu, prodavač vam je mora besplatno popraviti ili zamijeniti, ponuditi vam sniženu cijenu ili puni povrat novca. Ukoliko prijavljujes nesipravnost vise od 6 mjeseci nakon kupovine, jedino sto trgovac moze traziti od tebe je dokaz o neispravnosti uredaja, koji ti moze izdati ovlasteni servis (znaci trosak s tvoje strane ne bi smio prelaziti cijenu dijagnostike ovlastenog servisa).
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
Page Speed 0.20 Seconds

Provided by iJoomla SEO