iMac G3
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iMac G3

20.08.2006 | 22:21
Naletio sam na jednu vrlo prihvatljivu ponudu za kupnju iMac-a G3 400 DV (graphite). Trebao bih samo nadograditi memoriju na 512 MB (sad ima samo 64 MB). Moje pitanje je sljedeće: Da li je na stroj te vrste moguće postaviti OSX 10.4.7, te ga umrežiti sa mojim novim Intel iMacom. Ovaj \"starac\" bi imao namjenu rada sa internetom i e-poštom, te piskaranjem u Word-u (za moju bolju polovicu). Mogu ga dobiti za svega 500kn - ili čak neka kompenzacija - šta vi mislite? Isplati li se to sve skupa?
Tema zaključana.
  • User
  • Posjetitelj
21.08.2006 | 00:15
Mislim da tiger moze na to bez problema al ne bih ti znao za sigurno. Ako ne bude moglo, instaliraj Panther 10.3.9. Radi ko beba na mom iMacu G3 500 s 384 RAMa. Bootanje odnosno logiranje je malo usporeno al jednom kad digne sve bude tiptop. Za surfanje i mail dusu dalo.
Tema zaključana.
21.08.2006 | 05:23
Radi bez problema, pred dva dana sam bas upgradeao jednog slicnog na 640 MB i instalirao 10.4.7 na njega.
Tema zaključana.
21.08.2006 | 05:33
hm..i ja bih jednog takvog naime, takodjer mi je plan ovog powermaca rasteretit sto se interneta i itunesa tice, neka radi samo studijski posao
Tema zaključana.
21.08.2006 | 07:24
Upravo sam danas kasnije doznao da s tim Macom nešto nije u redu. Gospodin mi je preko telefona rekao da je OS (nije čak znao ni koji je gore) na Talijanskom, da je on to nešto prčkao i da se sad komjutor ustvari ne da normalno podići. E sad, da li je to slučajno hardverski ili softverski problem - neznam, a ne zna ni on. A ja devetku nemam da ga sa tog CD-a podignem i vidim radi li to uopće.
Tema zaključana.
  • User
  • Posjetitelj
21.08.2006 | 15:15
- Ako kad ga upalis prikazuje sivi ekran i folder s upitnikom onda je vjerojatno ili softverski ili je krepao HD. Prije je ovo prvo u pitanju.

- Ako ga upalis i sistem pokaze gresku pri bootanju vjerojatno je isto softverska stvar

- Ako ga upalis i ne daje sliku... znas vec

Pomoglo bi da to ides isprobat i kazes nam simptome.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava