graviranje iPoda
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

graviranje iPoda

27.08.2006 | 22:02
Kupio curi iPod nano za rođendan i sad bi gravirao nešto njami-njami na poleđini...

Obzirom da Appleovo lasersko graviranje nije dostupno u .hr, zanima me da li je netko imao iskustva sa graviranjem iPoda te gdje i kako to mogu učiniti?

Kod nekog lokalnog zlatara/filigrana pretpostavljam? Preporuka za istog u Rijeci dobrodošla.

Thx!
Tema zaključana.
28.08.2006 | 19:05
napravi djir po korzu kod filigrana ....sigurno ces nac nesto..i uzmi ipod sa sobom+check koliko je debeo(THIN) case od ajpoda.ili pitaj nekog u 3.maju....

hehehe

njami njami...

Tema zaključana.
28.08.2006 | 19:25
Stvar je riješenja. Frend koji mi tiska nešto ima frenda u Puli koji radi lasersko graviranje tako da iPod sutra putuje u PU.
Nije ni skupo, <100 kn.

Posveta je kewl i glasi: \"iLove you\" i ispod idu ime i datum...

Pripremu napravio sam u FreeHandu.

Postat ću rezultat ako se nano vrati nazad u komadu.
Tema zaključana.
31.08.2006 | 18:05
i,jel citav:blink:
Tema zaključana.
07.09.2006 | 01:31
i kako je završila saga sa graviranjem iPoda?
ajde neke slikice ako nije bed, vrhunska ideja i sve mi se cini da cu i ja nekom dragom polkonit 1 gravirani ;D
Tema zaključana.
07.09.2006 | 19:44
Prošlo je super.

Pozadina iPoda je navodno previše reflektirajuća za laser tako da su gravirali sa dijamantom. Ispalo je jako dobro i jasno, npr. font 8 u italicu je jasan i čitljiv, kao na nekom jeftinijem inkjet printeru. Pod prstima se gotovo i ne osjeti da je gravirano. Općenito, tek će istrenirano oko primjetiti razliku u odnosu na tvorničku gravuru.

Cijena sitnica: 50 kn.

Nemam sliku jer je iPod zapakiran ali bit će.

Uglavnom, ako već nekome poklanjaš iPod ovo je vrlo efektan dodatak. Jedini minus je da se tako smanjuje resell value, ali za pretpostavit je da se poklon ionako neće prodavati.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava