Ciscenje \"oklopa\"
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Ciscenje \"oklopa\"

• User
  • Posjetitelj
16.09.2006 | 16:56
Zanima me cime bi mogao uspjesno ocistit \"napackano\" kuciste od macbooka? Normalno da se nesto moze postic i nekom mekanom krpom al ima djelova na koje se treba i pritisnut jace a to mi i ne djeluje bas preporucljivo ako su takve \"packe\" na pozadini monitora.

Jel postoji neko sredstvo za skidanje masnoce od ruku i sl?
Tema zaključana.
16.09.2006 | 19:08
Razrjeđeni tekući deterđent za posuđe i prvo vlažna spužvica, poslije meka krpica koja lako upija vlagu.
Nemoraš se bojati tiskanja.
Netko je to predvidio.
Poslije pranja fen ili toplo mjesto nekoliko sati prije paljenja.
Tako to ja radim svojim MACljubimcima.
Tema zaključana.
16.09.2006 | 20:02
Skužio sam da je za LCD zaslone sjajna kombinacija jelenja kožica + vrlo lagana otopina \"Čarlija\" u mlakoj vodi. Krpica mora biti tek-tolko da je vlažna. Kasnije se sve prebriše običnom salvetom (ubrusom) kojim se inače služimo poslije jela.
Tema zaključana.
  • User
  • Posjetitelj
16.09.2006 | 20:07
Dobro su mi dosli savjeti i za kuciste i za LCD! Hvala!

Jedino me muci ovo \"nekoliko sati prije paljenja\" s obzirom koliko dnevno je moja masina u uporabi
Tema zaključana.
18.09.2006 | 17:42
\"Never use any kind of cleaning solution on the trackpad.
Use a damp, soft, lint-free cloth to clean the computer’s exterior. Avoid getting
moisture in any openings. Do not spray liquid directly on the computer.
Don’t use aerosol sprays, solvents, or abrasives.
Dampen a clean, soft, lint-free cloth or paper with water only and wipe the screen.
Do not spray liquid directly on the screen.\"

iz user manuala

BTW: konstruiran je da ga gnjece knjige u ruksaku urbanog studenta
(radim mu to svakodnevno, bit ce tome godunu dana, no naravno u neopren sleevu jer bi inace dobio RUPE na snowhite PVCu, ne racunajuci stotine sitnih ogrebotina izazvanih normalnim koristenjem, koje su ocito neizbjezne ma koliko god pazio na njega)
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava