Stigao Mighty Killer
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Stigao Mighty Killer

22.11.2006 | 03:27
Nakon istrošenog MX1000 bilo je logično kupiti MX Revolution... isplatilo se vjerujte mi. Mighty će još uvijek skupljati prašinu na kraju stola.
Ne želim sad opisivati miš jer je već sve rečeno, mogu Vam ga samo toplo preporučiti ako Vam ne smeta \"Borgovski\" dizajn...
Prilozi:
Tema zaključana.
22.11.2006 | 04:36
Glede količine tipaka i kotačića preporučljivo bi bilo upisati srednju muzičku smjer klavir.
Killera sam isprobao i ispadne da se od puno umaka ne vidi meso. Ja sam pristaša jedne tipke i na Magitiju koristim samo kuglicu. Sve drugo je zbunjivanje protivnika.
Tema zaključana.
22.11.2006 | 06:15
bljak!

mislim da bih prije koristio touchpad i sjebao zglobove na rukama nego što bih kupio ovaj \"sve samo ne lijep\" pokazivački uređaj.
Tema zaključana.
  • FulKul
  • Posjetitelj
22.11.2006 | 06:51
kosta 5inu tog i nist mu nefali, a men je lijep
Tema zaključana.
24.11.2006 | 19:31
sto se tice killera.. errr.. ja sam ljevak
Tema zaključana.
25.11.2006 | 06:13
Kako to radi na os x? Imam mx900 (BT), driveri za Maca ne postoje pa ga gonim preko SteerMouse, ali svejedno nikako ne uspijevam naštimati da radi kako treba. Ili je preosjetljiv (prebrz) ili mi treba ploča 1x1 samo za miš koliko se slabo i sporo kursor kreće.
Tema zaključana.
27.11.2006 | 08:15
Jesi li probao instalirati Logitech Control Center, mozda postoji sansa da ga prepozna...
Tema zaključana.
28.11.2006 | 21:44
Nece, ne kuzi ga.

Taj Revolution isto nije Bluetooth? To fakat ne kuzim, kad vec daju postolje i bazu zasto ne bi bio Bluetooth? S obzirom da mi treba neko prijenosno rjesenje (citaj ne da mi se furati bazu), radio veza nije prihvatljivo rjesenje.
Tema zaključana.
29.11.2006 | 09:20
MX1000 je imao taj problem sa baznom stanicom, koja mu je sluzila kao radio reciver i charger, ali je to kod MX Revolution-a ispravljeno. Znaci jos uvijek postoji bazna stanica koja služi samo kao charger baterije. Radio reciver su ubacili u USB key (cak je manji od prosjecnih kljucica). Tako da ga koristim i na laptopu jer mi bazna stanica ne treba...
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava