Moćni Mac mizerna garancija
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Moćni Mac mizerna garancija

08.12.2006 | 22:40
Zašto Mac ima tako mizernu garanciju? Ve-mil na obične PC konfiguracije daje i do 3 godine garancije. Godinu dana za Mac, a love tri puta više????
Tema zaključana.
08.12.2006 | 23:15
U vezi ovog s garancijom se sla
Tema zaključana.
  • EuCryL
  • Posjetitelj
08.12.2006 | 23:31
Po meni je čist u redu Appleova politika kaj se tiče garancije.. Imao jesam problema sa nekim uređajima i sve je bilo korektno napravljeno čak i kad nisam imao račun kod sebe (registrirano prek apple.com)

Malo je skup extended warranty, ali moje skromno misljenje je da se ispalti uložit u nkei jači prijenosnik..
Tema zaključana.
09.12.2006 | 00:00
cavarovobrdopictures je napisao:
Zašto Mac ima tako mizernu garanciju? Ve-mil na obične PC konfiguracije daje i do 3 godine garancije. Godinu dana za Mac, a love tri puta više????

S ovim oko garancije se djelomicno slazem(16 mrtvi piksela je katastrofa),ali ovo da kosta tri puta vise bas i ne drzi vodu.
MacPro je cisti dokaz za to.
Tema zaključana.
09.12.2006 | 00:32
mene zanima jedna sitnica kod garancije tak da nije OT.

nakon registracije na apple.com da li garancija vrijedi kod nas tj dal je worlwide kako sam cuo. par izvora mi je reklo da bi trebalo biti ali da ne mogu reci 100% pa me znaima ako je netko uzeo bilo sta vani i nazalost imao problema, ali je to rijesio kod nas?

thanx
Tema zaključana.
  • EuCryL
  • Posjetitelj
09.12.2006 | 01:03
Tu ti nažalost ne mogu mogu pomoći jer ni jedno iskorištavanje nisam radio kod nas.. ali jopet, nikad nisam imao račun već su po serijskom broju našli uređaj i po datumu kupovine i imenu vidjeli da garancija vrijedi i to je to..

Radilo se o Austriji i Engleskoj za uređaje kupljene u USA i Austriji.
Tema zaključana.
09.12.2006 | 02:19
cavarovobrdopictures je napisao:
Zašto Mac ima tako mizernu garanciju? Ve-mil na obične PC konfiguracije daje i do 3 godine garancije.???

Garancije određuje proizvođač a ne prodavač.
Tema zaključana.
09.12.2006 | 06:57
EuCryL je napisao:
Tu ti nažalost ne mogu mogu pomoći jer ni jedno iskorištavanje nisam radio kod nas.. ali jopet, nikad nisam imao račun već su po serijskom broju našli uređaj i po datumu kupovine i imenu vidjeli da garancija vrijedi i to je to..

Radilo se o Austriji i Engleskoj za uređaje kupljene u USA i Austriji.

super, ne vidim razlog zasto ne bi kod nas to uzeli, ali hr mi niti ne igra, vise u ostale zemlje.

thnx
d
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava