T-Mobile EDGE/GPRS PCMCA i OSX 10.4
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

T-Mobile EDGE/GPRS PCMCA i OSX 10.4

28.12.2006 | 05:37
Nedavno sam dobio T-mobile PCMCIA EDGE/GPRS karticu. Zgodno no kao i po običaju podrške za Mac ni traga.
Nakon malo kopanja našao sam dobitnu kombinaciju koja odlčno radi i vrlo je jednostavna za postavit.

1. Ja sam isprobavao sa karticom OPTION GT Fusion+ EMEA
2. Treba vam software (www.myglobe.com.ph/myGlobe/others/GlobeT...rConnect1.2d0-55.zip)
3. Nakon instalacije umetnite karticu u slot i pokrenite aplikaciju \"GlobeTrotter Connect\"
4. U Preferences->GSM->Phone Number upišite [ *99***1# ]
5. Pod Preferences->3G/EDGE/GPRS->APN upišite [ web.htgprs ]

I to je to..CONNECT

Meni radi odlično..
Tema zaključana.
28.12.2006 | 05:56
www.net.hr/novac/page/2006/12/22/0109006.html

samo me zanima kak se cijene krecu i dali se to moze takodje preko karneta, al to mogu i njih nazvat i vidit, al ak neko vec zna, slobodno nek kaze
Tema zaključana.
  • EuCryL
  • Posjetitelj
28.12.2006 | 16:59
Ja ti mogu samo reć da radi na svim kompovima koje sam isprobao.. PPC, intel Macovi, PC.. Brzo, stabilno, ni dizajn ne bode u oči kad se spoji na lijep lap..

Nisam jedino testirao SuSe ni Win98

Kaj se tiče CARNeta, imaš 50 posto popusta na pretplatu kod vipa.. ali ti preporučujem da, ukoliko već razmišljaš o tome, kreni od mobile.carnet.hr da vidiš da li možeš uopće bit dio te priče..
Tema zaključana.
21.01.2007 | 04:04
Zna li netko kako koristiti Sony Ericsson K610i koji ima web&walk opciju T Mobilea Intel MacBook za surfanje? Ili kako spojiti T Mobile 3G karticu sa MacBookom (nema PCMCIA slota)?
Tema zaključana.
21.01.2007 | 22:26
vuzem je napisao:
Zna li netko kako koristiti Sony Ericsson K610i koji ima web&walk opciju T Mobilea Intel MacBook za surfanje? Ili kako spojiti T Mobile 3G karticu sa MacBookom (nema PCMCIA slota)?

Na postojecu PCMCIA karticu mozes zaboraviti, koliko znam. Ja sam otkazao pretplatu i napravio novi ugovor da dobijem USB HSDPA modem u Vipu, vidim da imaju slicno i u T Mobile-u.

Ako K610i ima bluetooth samo ga spojis sa MacBookom, i uz par klikova misem imas funkcionalni net. Isprobano i radi sa vise modela Nokija, barem sto se tice Vipove data transfer usluge, nisam u detalje upoznat s web & walk, al mislim da je to isto...
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava