Zastitna folija za 17\"
(0 korsinik/a gleda/ju temu) 

Zastitna folija za 17\"

28.03.2007 | 02:13
Jel zna netko gdje bi mogao nabaviti zastitnu foliju za 17\" LCD MBP?
Tema zaključana.
28.03.2007 | 08:10
Foliju? Za sto ti treba? Ako je za zastitu ekrana od tipki dok je zatvoren imam ja jednu koznu od OWC-a, dobijes je besplatno.
Tema zaključana.
28.03.2007 | 18:51
Riba je napisao:
Foliju? Za sto ti treba? Ako je za zastitu ekrana od tipki dok je zatvoren imam ja jednu koznu od OWC-a, dobijes je besplatno.

njemu to ne treba
daj je meni, ja cu je optimizirat za 15incha
vazi?

inace nasao sam ibaju, kako bi kirin rekao, folije za ljepljenje na povrsine gdje se drze ruke. nije bas bila prejeftina jel netko to koristi, i ono, vidio sam da je bilo govora o onima koji se znoje ko prasci pada ne bi korozija i ostala sranja izbila
Tema zaključana.
29.03.2007 | 03:54
Zivcira me kad svi imaju potrebu dirat po lcdu posto smo jos uvijek na balkanu i ljudi ne kuze da se to NE DIRA!!! pa onda mi ostavljaju packe...jos kad mi se problize s nekim ostrim predmetom...kao ensto pokazuju:evil:
a dobro bi mi doslo i to za zastitu od tipki...di bi to mogo nabavit sve?!
Tema zaključana.
29.03.2007 | 04:33
znaci tebi treba jedan veeeliki kondom
Tema zaključana.
  • User
  • Posjetitelj
29.03.2007 | 05:57
djipster je napisao:
Zivcira me kad svi imaju potrebu dirat po lcdu posto smo jos uvijek na balkanu i ljudi ne kuze da se to NE DIRA!!! pa onda mi ostavljaju packe...jos kad mi se problize s nekim ostrim predmetom...kao ensto pokazuju:evil:

Nemas poooojma koliko si u pravu! Rispekt da se neko ovoga sjetio. Onako svi mi oce nesto pokazat onda noktima po displayu... a ja se tresem u medjuvremenu jer mi taj moment pokazivanja traje ko vjecnost...
Tema zaključana.
29.03.2007 | 07:04
Pa polomi im prste pa nece drugi put. Lako za nokte, ima onih koji kemijskom struzu po ekranu pokazujuci ti nesto.
Tema zaključana.
  • Dijete
  • Posjetitelj
29.03.2007 | 07:21
Second skin kao kondomska zaštita za PeBejca..

Masnoća i ostala zmazanoća sa prstiju preslikana na tipke je spriječena da dođe na ekran Crumpler žutom prostirkom..

To je je bilo kupljeno kao odmah kao obavezna nadogradnja skupa sa dodatnim keksićem od jedne gige..

Prostirka je bila MUST od trenutka kad sam vidio šogorovog Titaniuma sa takvim naslagama pizdarija na ekranu da mi je došlo zlo.. Nisam poznat kao čistunac, ali takvo nešto mi stvarno diže živac i više nego kad netko noktima i kemijskama i ćevapima pimpla po ekranu..
Tema zaključana.
29.03.2007 | 08:57
A di si to kupio?

p.s. jednom sam vidio UZIVO kako je klijent u arhitektonskom uredu kemijskom OTVORENOM pokazivao po ekranu (doduse ne LCD al i da je bio lcd mislim da ga to nebi diralo) za kolko treba neku gredu podic da se dobije odredjena kosina...

brrrr....
ljudi to ne razumiju...
al ja bi stvarno foliju...
a neznam di ju nabavit
Tema zaključana.
30.03.2007 | 00:35
djipster je napisao:
A di si to kupio?

p.s. jednom sam vidio UZIVO kako je klijent u arhitektonskom uredu kemijskom OTVORENOM pokazivao po ekranu (doduse ne LCD al i da je bio lcd mislim da ga to nebi diralo) za kolko treba neku gredu podic da se dobije odredjena kosina...

brrrr....
ljudi to ne razumiju...
al ja bi stvarno foliju...
a neznam di ju nabavit

CRT ekran je i osjetljiviji od LCD-a.

A folije mozes nabaviti ovdje recimo:
www.nushield.com/products_tablets_and_laptops_apple.htm

...i ovdje:
www.purplemoo.com/pc_listCategoriesAndPr...ts.asp?idCategory=56
Tema zaključana.
  • Dijete
  • Posjetitelj