airport, zyxel i max tv
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

airport, zyxel i max tv

16.04.2007 | 06:22
vako dakle

uzasno me frustrira tcom. nedavno sam nabavio maxtv, koji je sasvim pristojna stvar. sa njim su mi donjeli i novi router. Zyxel, ali mi se neda tocno provjeravat koji je model.

naime, to malo plasticno govno mi nema neki domet u kuci, pa mi na katu ispod pada signl zestoko. trenutno u NY imam postavku sa novim airportom. zakon je stvar, pa bi si ja to doma uspostavio.

nazalost, zyxel mora ostat zbog max tva i mora biti spojen na internet. moje pitnaje je ovo. mogu li iskljucit wireless opciju na zyxelu i ethernet kablom spojit na airport?

ako niko nije shvatio ovo sto sam piso (nebi bio iznenadjen), evo ukratko- kako da napravim setup da imam i zyxel i airport i da sve radi?

p.s. nebi htjeo da mi se airport spaja na postojecu zyxel mrezu pa da sluzi kao repetitor

p.p.s. takodjer imam i oki ethernet printer koji bi trebo ostat spojen na zyxel, jer ako se ne varam airport ima samo jedan etehrent prikljucak
Tema zaključana.
16.04.2007 | 19:46
Nemam iskustva sa zyxelom, alu u nacelu bi trebalo biti moguce iskljuciti wireless dio na zyxelu, a airport samo spojis na jedan od njegovih ethernet portova i to je to.
Tema zaključana.
16.08.2007 | 07:55
evo ovako, mislim da ce raditi. Uzmes airport ili bilo koji bolji wifi router/AP i samo ga ubodes u zyxel u port 1 ili 4 i mislim da je to to. Al bi ti bilo najbolje da si odmah uzeo od t-coma onaj siemens gigaset SE555 jer je onaj router jednostavno STRAVA!!
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava