ups uređaj
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

ups uređaj

16.05.2007 | 00:07
Imam problema sa strujom u ulici i svako malo nestane struje. Može preporuka za neki dobar ups za imaca 17'? Bio sam pogledat neke, al na svima piše for pc.
Sad, dal to nešto znači ili ne, neznam.
Drugo što mi je malo bezveze kod ovih klasičnih ups-ova je utičnica koja ide u kompjuter. Kod imaca je oko nje napravljen krug da savršeno legne uz maca, a sad bi nju trebao koristiti od napajanja struje do ups-a, pa kabel koji sam dobio s ups-om do maca i to onda neće lijepo izgledat. Ima rješenja?
Bio bi jako zahvalan
Tema zaključana.
16.05.2007 | 07:46
Ja iman Belkin i super san zadovoljan
www.formel.hr/artikl.php?id=2102
Tema zaključana.
16.05.2007 | 08:25
Naručija san...fala, majstore
Tema zaključana.
25.05.2007 | 19:49
Pozdrav!

Dobija san Belkina al sve je na njemačkom, ništa ne razumin. Spojija san ga u struju da se napuni baterija i sad: jel triban spojit utočnicu od maca i vanjskog harda u one dvi utičnice (od tri) s desne strane koje su (pretpostavljam) podržane baterijom?
Šta je sa adsl-om? Liniju od telefona u EINGANG pa drugim kabelom iz AUSGANG u adsl uređaj?
Cd, jel to triba za maca ili ne?

Izvini šta pilin ali nisan koristija ups do sada a i njemački mi nije jača strana a pošto ga ti već imaš:blush:

Fala...
Tema zaključana.
25.05.2007 | 23:25
Maca ustekaj na onu stranu di ti pise Batteriegesicherte Buchsen
USB-om ga nikad nisam poveza sa Macom jer moze cilu uru bez struje radit
Tema zaključana.
26.05.2007 | 00:05
a adsl? EINGANG i AUSGANG?
Cd ne triba?
Tema zaključana.
26.05.2007 | 01:14
Za adsl neman pojma,a cd baci u smece
Tema zaključana.
26.05.2007 | 01:25
He, he....često, otkad san u mac svitu, čujen to ''cd ti ne triba'' ''cd baci u smeće''...

A ništa, fala ti...

P:S: Cd san ti posla poštom...
Tema zaključana.
26.05.2007 | 04:15
bassland je napisao:
He, he....često, otkad san u mac svitu, čujen to ''cd ti ne triba'' ''cd baci u smeće''...

A ništa, fala ti...

P:S: Cd san ti posla poštom...

Super,sad ce ljudi mislit da si mi posla Belkin cd he,he,he
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava