Macbook Black
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Macbook Black

• ozren
  • Posjetitelj
21.05.2007 | 00:35
Pozdrav svima,
premisljam se oko crni vs. bijeli macbook, ima li tko crni i neka iskustva s peelingom mat plastike, hardverskim problemima, restart i dr...na Apple Discussion grupama isma sveha i poz i neg strana...neka domaca iskustva ce pomoci...

Hvala
Tema zaključana.
21.05.2007 | 05:54
Bijeli se iznimno lako prlja, a na crnom se vide otisci masnih prstiju !

mojih 2 centavosa
Tema zaključana.
21.05.2007 | 07:14
Bila bi baza da naprave crnobjeli MacBook
Jedna strana prljva,a druga masna
Tema zaključana.
  • Dijete
  • Posjetitelj
21.05.2007 | 23:10
kao zakleti lokalpatriota gledam i maštam o crveno bijelom.. kodno ime eFTe s time da bih uveo u funkciju izbačenu ručkicu za nošenje koja bi bila u obliku krune dragog nam grba koji počinje crvenim poljem..
Tema zaključana.
23.05.2007 | 02:44
ajme majko ja imam bijeloga i nije mi zao. jedino ako ti je bed da se ne stopi s friziderom ili ves masinom. kameleon-efekt. a kod crnog je bed sta je preskup s obzirom na bijeli. pogledaj sta ima bolje i koliko to placas. pozdraf
Tema zaključana.
  • ozren
  • Posjetitelj
24.05.2007 | 18:01
thanks ljudovi,
a ima li tko crni?
Tema zaključana.
24.05.2007 | 19:56
ozren je napisao:
a ima li tko crni?

Ja znam nekoga tko ima i prodaje. Javi se na chat ili mail da te uputim.
Tema zaključana.
25.05.2007 | 00:39
imam ja crni, sta te zanima? eo odustao sam ga cistiti jer ti otisci se vracaju pre brzo pa se nadam kad bude cijeli masan da se nece vise vidjeti inace mi ni malo nije zao jedino kad imas bijeli hoces crni i obratno, ponekad al zanemaris tak da je svejedno inace radi besprijekorno, nisam imao nikakvih problema al bas nikakvih do sada, kupljen i 1. mjesecu ove godine, sta nije jos toliko dugo ali vjerujem da ce tako i ostati, jedino na sta bi se zalio je visoka temperatura rada na koju cs morati naviknuti al to sad ne ovisi dal je crn il bel, u svakom slucaju nimalo mi nije zao sto imam crni, bas je kjuti
Tema zaključana.
  • Dijete
  • Posjetitelj
25.05.2007 | 02:51
Kaj se tiče zagrijavanja, svaki se komp grije manje ili više.. mene spasio u posljednje vrijeme (spasio i preporodi) Griffinov stalak.. Baš me veseli ta stvarčica, povećava mogućnost da imam potomstvo..

da kucnem o drvo, alubook ne boluje od \"rastapanja\" boje čega sam se bojao na početku..

i još više OT, najdraži finish mi je i dalje od iBooka G4, kraj 2001/2002
Tema zaključana.
12.06.2007 | 05:10
12'' ? meni je taj isto mrak... imas link ili sl za griffinov stalak?
Tema zaključana.
12.06.2007 | 18:53
izvoliš slikicu Griffinovog stalka za laptop.
Super stvar je to, ako te zanima kupnja, slobodno se javi
Tema zaključana.
12.06.2007 | 18:56
..a, sada sljedi i slikica
Prilozi:
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava