samsung 2.5 HDD
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

samsung 2.5 HDD

08.06.2007 | 02:13
Vidim samsung je izdao 200GB 7,200RPM 2,5\" HDD pa bi ga uzeo za mac mini, a mozda i powerbooka. jel ima neko kakva iskustva sa njim. i gdje bi to mogao u zg kupit/narucit?
Tema zaključana.
08.06.2007 | 03:05
ne znam odgovor na ova pitanja, ali zar nebi bilo mudro pricekati barem malo da se netko drugi slucajno \"opece\" dok je proizvod jos \"zelen\"? koliko znam, nije pametno (a niti je jeftino) kupovati \"hitove\" cim izadju...
mozda bolje pricekati neku konkurenciju pa da malo i cijene padnu?
Tema zaključana.
08.06.2007 | 04:59
komar je napisao:
ne znam odgovor na ova pitanja, ali zar nebi bilo mudro pricekati barem malo da se netko drugi slucajno \"opece\" dok je proizvod jos \"zelen\"? koliko znam, nije pametno (a niti je jeftino) kupovati \"hitove\" cim izadju...

Nije to bas tako
Samsung je po mojim iskustvima vrh vrhova sta se tice kvalitete,a i garancija na taj disk je 5 godina,ako se ne varam.
Kolko ja vidim jos ga nema za kupit u HR.
Tema zaključana.
08.06.2007 | 05:13
ok, prihvacam argument

ali nesto me muci: koliko se to malo cudo zagrijava? znam da je moj disk doma spreman za peci rostilj kada radi nekih pola sata (wd caviar 80gb 7200rpm...\"normalni\" format...da, dobro ste naslutili, jos sam na windowsima )
jos ako je to na laptopu...moze postat opako vruce uz ovu vec postojecu toplinu
ne pokusavam ni u kojem slucaju pljuvati po tom disku, samo izrazavam sumnju, ipak je to nesto novo...
imate li vi povjerenja?
Tema zaključana.
  • User
  • Posjetitelj
08.06.2007 | 17:53
Imao sam Samsungov disk u PC-u, nikad problema. Kad je Fujitsuov disk u MacBooku riknuo, zamijenio sam ga samsungom i nisam pozalio!
Tema zaključana.
09.06.2007 | 00:05
uzzy je napisao:
komar je napisao:

Nije to bas tako
Samsung je po mojim iskustvima vrh vrhova sta se tice kvalitete,a i garancija na taj disk je 5 godina,ako se ne varam.
Kolko ja vidim jos ga nema za kupit u HR.

Desktop diskove ne možeš uspoređivati sa 2,5\" modelima! I ne bi bilo loše da staviš nekakav vent ispred tog diska...

A sad na temu, ovaj Samsung od 200gb je pravi pogodak, brz, tih i hladan...preporuke...
Tema zaključana.
09.06.2007 | 21:49
fakat hvala svima na odgovorima! cim nadjem, kupujem
Tema zaključana.
01.07.2007 | 22:21
upravo mi je crko hdd u mac miniju pa je ocito to znak za kupit ovog samsunga. jer netko naletio na njega kod nas? nisam bio u prilici da ga nadjem u nasim ducanima. zna li netko tko je uvoznik za HR za samsungove diskove?

OFF TOPIC (malo)

crkava meni tako hddd i odlucim ja dignut sa hardware test cda. gurnem unutra i pocne bootat sa njega. pokaze mi sivu jabuku na ekranu, ko da se dize normalno i onda se jabuka pretvori u prekrizeni krug. sto bi to moglo bit? nikad vidio prije
Tema zaključana.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava