hard disk
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

hard disk

09.07.2007 | 23:09
nedavno sam prominio disk na macbooku, uvalio malo veći i brži u njega, a staroga ubacio u usb ladicu. e sad je to tako radilo jedno dva miseca, i danas sto problema.
uštekam ladicu, ona se lipo i uredno mounta, ali mojih podataka nigdje, samo jedan mali file čudnog imena USBCL//./E/ a ostatak ladice prazan. sta bi mogao bit problem? jeli mogu samo disk poslat u servis ili ga moram vratit laptop pa sve skupa slati? i postoji li bilo kakav program za spasiti šta se da spasiti sa diska?
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
10.07.2007 | 02:53
Za početak što kaže Disk Utility? Što kaže Disk Warrior?
Tema zaključana.
10.07.2007 | 18:19
Disk utility kaze da je prosao verifikacju i da nema nikakvih problema. Disk Warrior nemam pa nemam pojma sa kaze,uglavnom sad disk normalno radi samo mi nema podataka!!! mislim da je jednostavno popapio sve jedinice i nule!!! ima li kakav pametan programcic da proba sve vratit nazad? inace disk je formatiran u FAT32. proba san sa Data RescueII ali kaze da nema nista restorat:angry:
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
10.07.2007 | 23:25
Ako je FAT, onda ga možeš probati dijagnosticirati i s nekim PC alatom specijaliziranim za FAT, možda bude rječitiji od DiskUtila kojem je HFS domaći teren.
Tema zaključana.
10.07.2007 | 23:39
Moram onda negdje iskopat prozore, mislim da cu sve zaboravit i nastavit ga koristit kao da se nista nije dogodilo, mislim da imam bekap barem onih najvaznijih stvari, a muziku i podcaste cu ponovo skupljat
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava