iMac G3 wirless
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iMac G3 wirless

20.07.2007 | 05:49
Pozdrav!
U jednoj sobi imam bezicni Siemens ruter od T-Coma, a u drugoj sobi imam iMac G3 400 Mhz. Htio bih da se taj iMac spaja na taj ruter, kako to postici? Da li bi radilo ako kupim jos jedan bezicni ruter? Ako da - koji kupiti?

Hvala,
Marko
Tema zaključana.
21.07.2007 | 00:09
Vecina wireless routera moze raditi u client modu, no mislim da postoje i USB wireless adapteri koji rade na Macu...nazalost ne znam koji su to iz prve ruke. U taj Mac moze ici i Airport kartica ako se ne varam, no nju je jako tesko naci, a i ako je nadjes obicno su preskupe....gledajuci cijene access pointa, jos ti je to i najjeftinije rjesenje, samo prije provjeri da isti moze raditi u client modu.
Tema zaključana.
21.07.2007 | 07:37
Hvala na odgovoru.
Kupio sam Airport karticu.
Pozdrav,
Marko
Tema zaključana.
22.07.2007 | 19:14
To je ipak najelegantnije rjesenje.
Tema zaključana.
01.08.2007 | 07:51
mozda ce netko drugi htjeti znati i alternativu airportu, i to vrlo jeftinu..

ja prikopcah (veceras ) svoj ibook G4 preko d-link usb adaptera (dwl-g122) na nasu kucnu mrezu, (sve sami PC + fritz box wireless ruter)
malo se \"napatih\" ali sad radi
Tema zaključana.
  • Dijete
  • Posjetitelj
01.08.2007 | 15:46
suzz je napisao:
d-link usb adaptera (dwl-g122)

Mi smo se jako napatili na G3 iBooku.. Hvatao je signal, ali ga je isto tako gubio svako malo tako da smo na kraju odustali i ubacili airport nutra..

Možda su u međuvremenu sredili stvar sa driverima.. prije godinu dana, bili za našu svrhu neupotrebljivi..
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava