Nove aluminijske tipkovnice
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Nove aluminijske tipkovnice

• dpasaric
  • Posjetitelj
21.08.2007 | 22:35
Loša vijest za sve koji (kao i ja) željno iščekuju novu aluminijsku tastaturu. Hrvatska verzija neće biti rasploživa sve do kraja(!) rujna.

Žao mi je što sam glasnik ove ne baš vesele vijesti, ali bolje da znate na čemu ste.
Da stvar bude zanimljivija, novi alu-iMac će doći već početkom rujna, ali uz njega će se onda u tom prijelaznom periodu prodavati stara plastična tipkovnica...

A tko zna, možda stvar toliko kasni zato jer će konačno obilježiti famozni nedostajući \"@\" znak koji svim početnicima stvara probleme? Bilo bi dovoljno da ga lagano sivim označe malo sa strane, ne bi narušilo jednostavnost i estetiku na koju toliko paze.

Ja sam sa svoje strane učinio sve da se to dogodi, sada me zanima da li i gazda to vidi kao problem ili smo i dalje sitno tržište koje nije od tolike važnosti da bi se gubilo vrijeme na to...
Tema zaključana.
21.08.2007 | 22:55
Steta! Bas smo banana drzava
Da li se zna kad ce doci iLife i iWork jer me vec gadno svrbi da nekim drugim putevima to nabavim
Tema zaključana.
  • Marek
  • Posjetitelj
22.08.2007 | 07:08
ne znam, meni se aluminijske opce ne svidjaju, na foru su MacBooka, gdi je to dobra tastatura, al kao glavna tastatura, ne hvala, tu ipak vishe volim klasicnu bijelu s dubljim pritiskom.

ova na MacBooku me jako podjseca na tipke onog jednog \"ranog\" kompjutora..neznam dal je to bil neki Spektrum..onak gumene, plitke, ko na digitronu.
Tema zaključana.
  • User
  • Posjetitelj
22.08.2007 | 17:05
Ja sam odusevljen MacBookovom tipkovnicom i to mi je definitivno naj tipkovnica koju sam u zivotu probao. Ova trenutna bijelo-prozirna na iMacu mi je cool al ipak mi nije ni u pola toliko ugodno tipkat kao na onoj.

da su bar napravili i jednu bijelu da ide uz stari imac
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
22.08.2007 | 19:43
Obzirom da je dobrim dijelom bijela zbog tipki, onaj alu dio kućišta ne smeta, dapače dno s postoljem kod starog iMaca je isto, pa se ne bih iznenadio da sasvim lijepo pristaje uz stari iMac. Probat ću čim konačno dođe!
Tema zaključana.
  • Marek
  • Posjetitelj
22.08.2007 | 19:57
macbookova tipkovnica je dobra, al po njoj puno sporije pishem, a inace sam piskaral po svakakvim, obicni PC i starim teskim Bullovim (najbolja . dok po drugima \"sviram\", na MacBooku samo tipkam..jednostavno ne lovi prste tak kak malo bolja tipkovnica s velikim tipkama.
a i nekak mi se ne svidja Macov odmak od bijelog k hladnom alumuniju. iako kod monitora mi je ok.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava