novi iMac 20\" problemi s monitorom
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

novi iMac 20\" problemi s monitorom

29.08.2007 | 06:50
Čujem da novi 20\" iMac ima probleme s monitorom tj. nejednakim kontrastom po cijeloj površini monitora. Problem se navodno može riješiti s nekakvom kalibracijom monitora. 24\" modeli nemaju taj problem. Pročito na www.macnews.de

Našo sam i ovo
Hi -I'm reading all kinds of rumours about the new imac, which I was thinking of buying - that you cannot calibrate the monitor and its colours are oversaturated, and the machine should not be used by professionals who need to get accurate colours - can Apple inform me on these rumours? - I can find no information on the main imac website. Should I try and buy an older imac?
Tema zaključana.
29.08.2007 | 18:09
Mislim da su to gluposti
OK, normalno da ima neispravnih primjeraka ali zato postoji garancija a da su SVI skart to nema sanse!
Tema zaključana.
29.08.2007 | 19:53
www.macnews.de/tagesthemen/Bugs_und_Beschwerden/78597.html

Pod ovim linkom je napisano kako riješiti taj problem s monitorom. Masa ljudi u Njemačkoj ima taj problem. Novi Macovi u HR još nisu pristigli u tako velikom broju i problem je nepoznat.
Tema zaključana.
04.09.2007 | 06:54
Je li netko kupio ovaj Mac? Jesu li ovi problemi s monitorima stvarni ili su samo šuplja priča? Ajde nek netko od zastupnika za Mac napiše koje slovo.
Tema zaključana.
04.09.2007 | 07:59
Ah te swabe
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava